Jeg er faktisk veldig glad i sko.. !

Jeg har gjort noe for meg selv, som jeg aldri har gjort før. Jeg leverte 3 av mine favorittsko inn til skomaker og fikset dem. De helt til venstre er fra Singapore, og i fjor på Womens Weekend knakk hælen av den ene.. tok meg bare et år og fikse den! Er jo mye enklere enn man tror, og det koster ikke masse. Skomakeren er kjempeflink! De i midten er Karen Millen skoene som jeg kjøpte for ikke så lenge siden. Det var sløyfe på dem i metall, og den ene falt av etter første bruk, uten at jeg fant den igjen. Det ble stående igjen en metalldings på den, så jeg spurte om at de kunne fjerne alt på begge og gjøre dem fine igjen, det klarte de med glans! De helt til høyre synes jeg er kjempetøffe, også er de gode og gå i.. og et av de få parene jeg har i 38, det liker jeg 😛 Har større føtter enn de fleste vennene mine, men så er jeg også ikke så lav heller. Ellers bruker jeg 39, og i enkelte joggesko har jeg faktisk 40 😉 I skapet mitt har jeg mange fine kjoler som jeg har kjøpt og fått i gave av bedre halvdeler.. ehm kremt. Jeg liker kanskje å bruke litt ekstra masse penger på en skikkelig kjole, enn mange billige som folk flest har. Den som henger til høyre har jeg enda ikke brukt, da jeg ikke dro på den anledningen den skulle brukes i. Den kostet 5000,- og er en kjole som må bli brukt til en ekstrem fin anledning 🙂 Har fler favoritter i skapet, og enda fler i noen esker. Jeg er kresen på sko i den forstand at det skal litt til for at jeg faktisk klarer/liker å gå i dem. Jeg er i bunn og grunn ikke født med hæler på føttene, noe alle som står meg nært vet utrolig godt. Hele ungdommen var det vel skatesko det gikk i.. Nå har jeg faktisk fått litt dilla på å ha skikkelig fine sko på bena når jeg går ut til fest eller finere selskap. De skoene helt til høyre nederst, er kanskje de beste skoene å gå i. Det er profesjonelle dansesko egentlig, og de kostet meg vel 2500,- De tillot jeg meg og kjøpe meg på min 22 års dag. Men så er det sko jeg har igjen masse for kvaliteten på, de varer!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *