Shopping i London!

Outfit for easy shopping.. Som jeg tidligere så, hadde jeg kun tatt med meg høye hæler. Vi kan vel diskutere hvor lenge det er behagelig å gå med! Jeg er ikke født med verken ski eller høye hæler på beina (desverre?). De skoene jeg har på meg på bildet er faktisk ikke så aller værst å gå i, om det skal sies. De kjøpte jeg da jeg var i Praha. Elsker dem. Favorittbutikken ojeg rakk å finne i London for denne gang, ble T*k*maxx. Her inne selger de alle mulige kjente dyre merker, for en litt billigere penge. De har også noe for alle.. Egen etasje for menn er det og. Jeg kunne godt i timer, men mitt shoppingbudsjett tillot meg ikke det. Inne her fant jeg følgende: Disse Pumpsene! Jeg bare måtte ha dem. De er også GODE å gå i. Når det er litt platå lengst fram på foten, blir skoene enklere å gå i, i tillegg til at du ikke kjenner at skoene er så høye som de er. Du slipper «vippe» foten så masse, og de ser like elegante ut alikevel. Jeg liker dem. På herreavdelinga fant jeg denne som jeg kjøpte i gave til daten min. Følte jeg måtte vise at jeg tenkte på han mens jeg var bortreist 🙂 Jeg hadde virkelig gledet meg til denne butikken. Har surfet litt på nettsiden deres, men jeg er nok ingen typisk nettshopper (skal nok bli bedre der). Jeg kjøpte ikke noe her inne denne gangen, men de har utrolig mye fint. Jeg synes jo det er stas med disse «Londonbussene» da. Savner allerede den fantastisk store byen. Alle disse butikkene jeg viser nå, ligger i «Regent Street». Hotellet vi bodde på lå like ved, så det ble naturlig for meg og dra på det nærmeste. Neste gang jeg skal til London, da skal jeg spare opp et eget shoppebudsjett i forkant! Det er altså så utrolig masse å finne her, at en kan bli svimmel og kvalm av shopping… om det er mulig.. ! Inne på Barkers Arcade ligger det noen gode butikker. Som f.eks Karen Millen som jeg elsker. Jeg fant en jakke jeg har satt på ønskelisten for meg selv, men den kommer nok til å ligge på ønskelisten enda en god stund. Inne på TOFU fant jeg noen plagg jeg likte, som aldeles ikke var dyre: Kjøpte den rosa skjorta av inspirasjon fra daten min. Har savnet en mørk dongeribukse og fant en jeg likte. Størrelsen ble L. ?!?!? What? Jeg har sagt til meg selv at det er asiatiske størrelser på de buksene, og jeg følte meg straks bedre. Måtte også rote meg inn på en skobutikk. Husker ikke hva butikken het, men merket på skoene er Clarks. Var de ikke fine? Gode å gå i, og jeg ble straks mye kulere der jeg gikk. En veske fant jeg og. Også Clarks. Den ropte på meg fra hylla! Etter at den ropte så jeg skiltet. A new bag? 40% off! Hva skulle jeg gjøre da liksom? Måtte jo bare kjøpe den da… !

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *