High waist, lange skjørt og Dongeri!

Jeg trengte en liten oppmuntring igår følte jeg, og dermed måtte jeg ha noe nytt til kleskapet. Jeg gikk inn på Gina Tricot og plukket med meg klær for 1500,- ca, uten å prøve noe som helst. Jeg hater faktisk å bruke tid på prøverom osv. Inn og ut for å finne riktig, også er det ikke fint alikevel! Også tar man på alle sine egne klær, og deretter finner man noe nytt man må prøve… stress! Akkurat nå er det kjempehot med dongeri på dongeri. Fant tre plagg jeg likte ekstra godt der. Det er også lange skjørt (maxiskjørt) som er tilbake igjen, og høy midje. Jeg elsker alle disse tingene. Kjøpte også to tights, som alltid er kjekt og ha. Er alltid en enkel løsning med en tights og en stor skjorte etc over, når man har dårlig tid til kleskapet.. Var mest bekymret for at denne shortsen ikke skulle passe, er så utrolig sjeldent at jeg føler de sitter riktig. Med gårsdagens flaks, sitter jo denne faktisk perfekt! Yeeey! Vårens mote vil også vise litt mage. Har alltid drømt om å ha en flat mage slik at jeg kan gå i korte topper og samtidig føle meg bra. Nå er det hardtrening som gjelder! Kun for moten sin del.. neida. For MIN del selvfølgelig 😉 Kommer du til å bruke følge denne moten i år?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *