OI OI OI, startet jeg en liten krig?

Droppet innom for aa godta litt kommentarer og skrive litt. Ser jeg har fatt noen kraftige reaksjoner paa taxi innlegget mitt. Jeg ble kanskje litt revet med da jeg skrev det, men det skal da vel ikke vaere ulovlig aa ytre meningene sine? Mange som skriver at jeg mistet dem som lesere (noen i allefall), og det synes jeg jo selvfölgelig er trist. Jeg pleier sjeldent skrive saa kraftige innlegg, men jeg fölte for det da. Jeg vil egentlig ikke beklage det, samtidig som at jeg faar en fölelse av at jeg maa det. Det er jo ikke bra? Vel, jeg mente i allefall ikke aa saare noen som helst med det innlegget. Om en norsk mann/kvinne utöver daarlig service, saa er jeg ikke redd for aa si det heller. Jeg pröver aldeles ikke aa angripe noen rase her eller noe. Det er fakta fra min vinkel og hva JEG har opplevd. At mange her har opplevd stikk motsatt, saa er jo det kjempebra! Haaper jeg ogsaa faar den gleden oftere.. I daglivarebutikker opplever jeg ofte daarlig service av norske unge jenter og gutter. Det er en stund siden jeg skrev om det, men jeg reagerer like kraftig paa det ogsaa, bare saa det er sagt. Jeg vil legge vekt paa at det er servicen jeg peker mot her. Jeg innser at naar man skal skrive innlegg som engasjerer leserne saa kraftig, saa maa man taale kritikk ogsaa. Men til en viss grad. Er jo interessant og se hva dere skriver. Men jeg vil jo ikke paa noen maate saare noen med dette. Det haaper jeg at dere forstaar. Jeg sier meg ferdig med den delen av dette innlegger, og deler litt mer av turen vaar her istedenfor 🙂 Jeg har framdeles ikke faatt lagt inn noen bilder. Men jeg har veldig mange. Tina Odine har litt feber igjen, og har kastet opp en gang idag ogsaa. Fokuserer paa aa faa i henne masse vaeske istedenfor mat, siden hun absolutt ikke vil spise noe annet enn en kjeks i ny og ne. Det har regnet litt idag, og det har vaert overskyet og vind store deler av dagen. Dette var vi beredt paa. I morgen og resten av uken er det meldt fint vaer. Vi er paa en plass som heter San Agustin. Noen som har vaert her tidligere? Bare aa komme med anbefalninger om dere har opplevd noe veldig fint her 🙂 Jeg har faatt ha paa bikini idag, og jeg har hatt paa solkrem. Hadde en time med kraftig sol, og den var himmelsk. Gleder meg til i morgen! Ellers har jeg og Tina Odine trillet en lang og fin tur mens pappaen var og trente. Vi trillet rundt i sentrum, og vi spaserte bortover stranden. Deilig. Jeg innsaa at jeg blir usedvanlig glad av aa höre paa bölgene. Kanskje klisje, men sant. Jeg bare begynte aa smile av solen og havet, og skjönte ikke helt hvorfor jeg plutselig ble saa himla glad! 😀 Naa skal jeg trene. Uten sko? Jaaaa… jeg kom jo paa at jeg kan svömme! Haha. Det er jo den beste treninga, og den trenger jeg vaerken sko eller klaer til. Skal svömme i innendörs basseng i 20-30 minutter. Hver dag. Ja, det er maalet mitt. Ingen oppfeitningferie her altsaa 😛 Jeg merker med en gang jeg gaar uten trening at sötbehovet kommer. Gaar nesten og spaner etter sjokolade 😛 Greetings 😉 PS: Jeg skal pröve aa sende noen mms til lillesöster Hanne Kristin, og höre om hun kan legge dem inn her, saa dere faar se litt bilder 😉 Hva gjör jeg ikke for dere? 😛

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *