Så stopper tiden litt igjen…

Nå bestemte jeg meg akkurat for å stoppe tiden litt igjen. Bare en liten stund. Vil dere vite hva jeg gjør? Jeg sitter i sofaen. Vil dere vite hva jeg spiser? Ingenting. Vil dere vite hva jeg drikker? Ingenting. Vil dere vite hva jeg har på meg? En tights, og en hvit singlet. Vil dere vite hva jeg tenker? Jeg prøver å sortere det nå.. Dagen idag.. ja sånn etter frisøren.. og litt før egentlig.. Startet dagen med å gi Tina Odine melk i senga. Hun får det hvis hun våkner litt vel tidlig. Hun kom halveis i flaska, så kasta hun den opp igjen.. i min seng! Noen øyeblikk, timer og minutter senere satt vi i sofaen. Vi delte en kiwi og en brødskive med gulost. Jarlsberg. Den er god uten brødskive den. Vi hadde paprika på. Jaja.. så  kom Pappaen hennes på formiddagen for å være her med henne mens jeg dro til frisøren. Buss og trikk. Interessant. Så mange ulike mennesker. Så mange ulike tanker. Så mange gleder, sorger og forundelser. Jeg liker og se på andre mennesker, og lage min egen historie om dem. Det er gøy. I morgen skal vi reise. Da jeg kom hjem fra frisøren, lagde jeg grøt til oss. Jeg måtte på butikken for å kjøpe H-melk og der kunne hutten i kassa fortelle at jeg var flott i MANN. «Takk for det!» Ler hun, mens hun spaserer ut litt roserød i kinnene. Jeg lagde grøt.  Og vi spiste grøt. Etter vi hadde spist 1/3 hver av hver vår grøt, var vi mette. Gode og mette faktisk. Jeg har vært syk i en uke. Jeg er lei. Jeg har ikke trent noe som helst. Og jeg er lei. Jeg savner å trene. Hver morgen har jeg håpet på at jeg skal våkne frisk. Men smerten kjenner jeg idet jeg lukket munnen uten at det er sikkel på puta etter de skitne drømmene mine. Det vil si at jeg er tørr i halsen. Vondt. Smerte. Hoste. Ingen trening. Tina Odine ville ikke spise noe særlig grøt til kvelds. Så jeg la henne med en flaske melk. En slurk så ville hun ikke ha. Lot henne ligge å sutre litt og gikk inn etter en stund. Prøvde å gi henne flasken igjen. Hun tok ut smokken. Brakk seg. Prøvde å drikke, men kastet opp isteden. Masse. Der var brød, kiwi, grøt og det meste. Jeg kjente meg dårlig. Leiligheten ser ikke ut. Det er rot fra A -Å. Eller internasjonalt; A-Z. Leker. Og klær. Jeg prøvde å pakke litt tidligere idag. Før hun la seg. Men hun pakket bare ut mens jeg pakket inn. Jeg lot det være slik. Nå er det en blanding av leker, klær og bøker utover det hele. Nesten vakkert. Jeg må snart ta et tiltak her. Kommer igang og pakke og rydde litt. Tror jeg skal ta en kaffe for å kvikne til. 8 timer. Hun sover i min seng nå. Alt hennes tøy måtte i vasken. Kjente meg litt dårlig tidligere. Kjente at jeg kommer til å spy. 8 timer til vi skal dra herfra. En taxi vil stå å vente på utsiden. Jeg har ikke kastet opp enda. Føler meg litt tom. Litt sliten. Litt lei. Litt glad. Litt trist. Litt.. jeg vet ikke. Pupper. Jeg ser på tvnorge. En komedie. Med pupper og et badekar med glidemiddel i. Får meg til å tenke at jeg blir 25 år i år. Jeg burde ha et slikt kar på bursdagsfesten min. Jeg vil ha en stor fest. Rød løper og altfor mange mennesker. Fine kjoler og store hatter. Gode gamle venner, og andre kule som jeg ikke kjenner. Nå skal jeg runde av. Jeg må pakke joggeskoene mine. Tenker på noen. Er det galt? Har jeg lov til det? Kan jeg gjøre hva jeg vil? Tror jeg skal være våken mesteparten av natten. Og sove på flyet. Sommerklær. Mange sommerklær. Noen varme klær. En bikini. Håper den passer. Orker ikke prøve. God Natt til dere som skal sove <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *