MIDDAGSSELSKAP MED MINE BESTE VENNER

Lena og Lise på kjøkkenet. Vi var hjemme hos Lena og Marius og spiste en herlig middag. På bordet hadde Raklett. Har aldri vært med på dette før, det er faktisk helt genialt. På bordet stod Rakletten med indrefilét og stekte. Vi plukket selv av kjøkket ettersom hvor godt stekt vi ville ha det. Etter maten, ble det ekstra morro med kortskalle. Herreminn som vi lo av hverandre. Her er Lena og Kristian. Marius og Roy God stemning Gruppebilde.. er ikke vanskelig regnestykke og se at jeg er det 7énde hjulet på vogna her.. haha. Men jeg har det dritmorsomt med denne gjengen uansett! Hilde får litt kysseterror av meg og Riy. Det må til på en kveld som dette.. Nå er jeg på Oppdal sammen med deler av denne gjengen, og mange mange fler. Vi holder på å klargjøre middagen, også skal vi sette igang en storslått feiring og gå inn i det nye året med et KJEMPESMIL. Lena og Marius feirer 5års jubileum idag også, enda en grunn til å skåle litt ekstra. Vil benytte anledningen til å ønske mine kjære lesere et RIKTIG GODT NYTTÅR!!!! Fest med måte.. (eller ikke).. STOR KLEM FRA MEG 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *