LINNI MEISTER 25 ÅR! HURRA HURRA HURRA :)

Her er det mange glade jenter altså! Dette er altså bilder fra Lørdagen da jeg var i bursdag hos Linni. Hun hadde dekket opp og fikset istand til den store gullmedalje. Skikkelig god mat hadde hun laget (hun = naboen Tom), og en skikkelig god sjokoladekake til dessert! Her sier Linni noe som: Hah, å spille Piano er vel ingen sak! Så tenkte jeg noe som: Jada, nå kommer Lisa gikk til skolen eller noe i den duren. Hun hadde fått Piano i bursdagsgave av Bernhard. Et nydelig hvitt et. Også sier hun, joda nå skal jeg vise deg. Jeg spiller Titanic sangen til Celine Dion. My heart will go on. Jeg bare: sure! Men så trår hun til og spiller «My Heart Will Go On»! Jeg ble stående og MÅPE. HVA?!?! Kan du spille Piano? Det visste jeg ikke. Ble skikkelig stolt av henne. Imponert. Betatt. Og litt sjalu for at jeg ikke er like flink (ikke i nærheten, her snakker vi Lisa gikk til skolen niva). Linni hadde på seg en kjole, som hun også hadde på i sin 23 årsdag (jeg husker jeg husker). Jeg ønsket meg den kjolen så utrolig masse da den hang i vinduet på B2. Og da hun kom og hadde fått den i bursdagsgave ble jeg DRIIIIITSJALU! Ja, jeg lever for å være sjalu. Men jeg er da også glad på andre sine vegner. Hun ser helt fantastisk ut i den kjolen. Og jeg synes sminken og håret og alt var perfekt på henne på Lørdag. Det er akkurat slik man skal se ut på 25 års dagen sin 😉 Min kjære kjære Mari var her også. Denne jenta var en av de første jeg ble kjent med da jeg kom til Oslo faktisk. Hun var faktisk en av de få første jeg tilogmed hilste på, når jeg tenker meg om. Mari ser dere i serien «Petter elsker Mari», som går på tv2 Bliss. Liker egentlig meg selv best når jeg ikke ser ansiktet mitt jeg! Haha. Her roser jeg Linni for den fine sangen og forteller hvor stolt jeg er av henne. Hun blir litt rørt, ser dere? 😉 Her var mange fine damer ikveld for å si det slik. Stakkars gutter som ikke fikk danse med dem på byen, må ha vært litt av et nederlag 😉 Det nærmer seg til for å bli hentet i Limmo. Og vi spiller Jenga for fulle mugger. Her skal vi trekke ut en kloss i gangen, og legge den på toppen igjen. Den som river tårnet, må shotte en Jegermeister! Denne jenta var heldig og fikk shotte 😉 «Jeg ser aldri bra ut på bilder», sa hun. Rett før jeg tok dette. Do I need to say more? Sara er rett og slett gjennomført vakker. Og dette bildet synes jeg er helt fantastisk 🙂 Her sitter vi på gulvet i Limmoen, og prøver å få til et bra bilde. Vel.. sånn passe? De kjørte meg hjem i Limmo! (tok tidlig Mammakveld på Lørdag). Var helt fantastisk å bli kjørt hjem i Limmo da. Morsomt. Tror jeg skal kjøpe meg en Limmo.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *