ALT MAN GJØR I LIVET FÅR KONSEKVENSER

Så relaterer jeg til noe i hodet mitt, og bestemmer meg til å skrive litt om konsekvenser! Hva betyr konsekvens? Jeg slår det opp; konsekvens (lat.  consequentia, av  consequi, følge), følgeriktighet; følge, resultat, virkning. —  konsekvent, følgeriktig; gjennomført; prinsippfast. Så da kan man vel på en måte si at det er bra og være konsekvent allikevel om det vil få en annen konsekvens? Noen ganger føler man noe i magen sin, og vil gå for det. Men så stopper man opp, også snur man? Hvorfor? Jo fordi man tenker på konsekvensene det vil få. Også er man redd for å møte dem og/eller redd for at det kanskje ikke er vært og være konsekvent for! Jeg mener selvsagt at man skal følge hjertet sitt. Tror jeg stoppet meg selv ifra og gjøre som jeg egentlig ville, en god stund. Nettopp på grunn av konsekvensene. Nå idag er jeg utrolig glad for at jeg er akkurat der jeg er i livet. Fordi at jeg har oppdaget at det var akkurat hit jeg skulle, og det var ment for meg. For et halvt år siden visste jeg ikke at jeg kunne ha det så bra som jeg har det nå idag. Jeg tror nok karriere, og gjøre det man drømmer og trives med, har mye og si. Jeg har vært i forhold siden jeg var 14 år, men veldig små mellomrom. Jeg trodde aldri at jeg skulle klare og være alene og ha det bra. Nå er jo kanskje noe av grunnen jenta mi da. Jeg kan jo aldri være totalt ensom med henne. Allikevel om at man kan savne noen. Det gjør jeg ikke akkurat nå altså, sitter i stua mi i fred og ro, jenta mi sover, og jeg nyter at jeg er alene og kan legge meg til akkurat hvordan jeg vil på sofaen! Tina Odine er sjefen på sofaen fra morgenkvisten av da! Da må Mamma lage frokost og rydde klart diverse for dagen, mens hun ligger og koser seg med flaska og barne-tv 🙂 Min gode venn Reidar fra Tronheim ringte meg idag og lurte på om jeg ville være med på hytta på fjellet og feire nyttårsaften sammen med han og flere venner på hytta. Jeg sa at jeg må snakke med barnefaren og sånn for å se hvem som skal ha Tina Odine. Så sa han at han ville jeg skulle ha henne med, slik at det ble en hyggelig og rolig nyttårsaften med god middag og gode venner! Er ikke det en utrolig god venn eller? Som vil droppe stor fest og holoi for meg og jenta mi? Jeg ble kjempeglad 🙂 Så nå får vi se hvordan det blir da, tror nok vi kommer til å dra ja. Så, nå skal jeg fortelle litt om hvordan det er å komme hjem til den supre lille jenta mi! Herregud som jeg savnet henne. Synes hun har forandret seg stort bare på de tre dagene jeg var vekk. Er ikke det litt rart? Nei det er ikke det, for de forandrer seg hver eneste dag. Nå kan hun sette seg på huk og plukke opp ting og reise seg uten problem. Om hun sitter på baken klarer hun og reise seg med bare føttene. Altså, hun støtter seg ikke med hendene på gulvet engang! MEGASTOLT MAMMA HER JA! Dette er bilder fra litt overalt som jeg har glemt og poste. Her har vi besøk av Fadder Susan, og vi ligger alle og bare slapper av 🙂 Hvordan kan man ikke elske en glajente som dette her? Jeg lover at den dagen det kommer en ny mann inn i livet mitt, så er det Tina Odine som skal få lov og godkjenne han. Jeg skal vite at han elsker henne på samme bredde som han elsker meg. Jeg skal vite at jeg kan stole på han og at han stiller opp for begge oss. Det kommer aldri til å være en som på noen måte lager drama i livet vårt og gjør slik at vi ikke klarer og leve så fint som vi gjør nå. For en ting er jeg bestemt på, og det er at Tina Odine skal vite at Mamma alltid kan smile. At Mamma setter henne først og alltid vil gjøre det som er riktig. Jeg vet jo at både jeg og barnefaren kommer til å finne oss nye. Men jeg er sikker på at vi begge gjør det riktige der. Jeg kommer aldri til å falle for noen som ikke er glad i barn, ikke er leken, tar seg selv høytidelig, eller synes det er skummelt med barn. Det er ok at man er redd for å bli bundet, men sånn er livet! Jeg er i allefall bundet, og det kommer jeg til å være livet ut. Tenk så herlig da. Denne jenta elsker meg over alt på jord. Og jeg tror faktisk det blir vanskelig og finne noen som elsker meg nogenlunde like masse som denne jenta her 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *