PRAHA.. Praha.. praha… pRAHA… haha!

Sitter inne på hotellrommet til Lena og Marius nå.. Marius dusjer og synger i dusjen. Lena vil ikke være med på bloggebilde. Sneisen sitter her også. Vi er alle delvis fulle etter dagen igår. Dette er en heavy trøndertur! Det skal jeg ikke nekte for. Vi er alle sulten og vurderer maccern! Sneisen sier:» Nei, mekkern, ska vi itj ha nå litt mer clæssy enn det? Æ vil ha øl fokost! » Frokosten her er med champagne faktisk, men det var ikke en eneste en av oss jævler som klarte og rekke frokosten da. Nå skal vi finne resten av gjengen. Lise (dama til sneisen), Hilde og Roy og et til par som er med.. Nå sitter Marius i senga og drikker Urquell… det er øl.. dette lover bra! Jeg er som sagt den eneste uten kjæreste her.. altså det 9énde hjulet på vogna! Det er digg det! Ønsker dere en fortreffelig Mandag, det skal i allefall jeg ha! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *