Ka i allverden skal æ skrive om???

Heia! 🙂 Dialekt idag! Ingen sure mine takk!
Okei, æ beundre alle bloggera som kan oppdatere bloggen sin fleire ganga om dagen og alltid ha nåkka å skrive om. Åsså lure æ på om det e spennanes å vite ka æ gjør klokka halv to midt i sommarferien? Hehe, vess det e spennanes så ser æ på Tour de France. Æ sto opp førr ikkje lenge sia og klare ikkje komme mæ ut av sofaen no.  Dagens gode hjerning tel no: Hengt opp klean i vaskemaskin og starta en ny + Laga frokost tel to stk! 🙂 

Igår leide vi en MERKELIG film. E det nån som har sett A PERFECT GETAWAY??? Den va heilt ok tel ca midt i filmen, da æ plutselig ikkje skjønte noen ting lengre. Alt snudde sæ og ingenting hadde meining lengre. Plutselig begynte de snille å drepe, og de «slemme» å forsvare sæ. 

Æ treng litt hjelp: Ka vil dokker æ skal skrive om? 🙂

Hanne-Kristin

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *