Slik ble dagens «helt ærlig» av meg. . .

Har ikke jobbet med fler enda.. men jeg har MANGE fler. Disse er de jeg har plukket ut i første omgang. Gjerne kom med alle meninger dere har, jeg tar imot både ris og ros for min smak av bilder  🙂 Som dere vet så elsker jeg svart hvitt og kontraster.. Det utgår aldri her i gården. 
Jeg elsker å ha nye freshe bilder av meg selv, og nå er det ingen hemmelighet at jeg elsker å stå foran kamera heller. Hadde det kjempegøy idag, og dette her, er noe som motiverer meg til å trene. For jeg elsker bilder. Håper jeg klarer å motivere noen par til her.
Hvis noen ønsker lignende bilder av seg selv, så må dere ikke nøle. Jeg er hyggelig og får deg til å ha det gøy foran kamera! 
For booking eller spørsmål om priser, send mail til : mail@anetteantonsen.com

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *