Titten tei! Da er vi hjemme igjen fra lunsj og frisk luft :D

Tina blir så god og i godt humør når hun har fått frisk luft. Gulljenta mi. Hun veier 5300 gram nå. Bolleskinn har hun, og hun trives og har det som plommen i egget. Det var deilig å være hos en venninne og skravle litt, det har vi jenter godt av til tider. Også var det godt at vi var der, så vi fikk komme oss litt bort også. Det er godt, man kan jo ikke gå hjemme hver dag, blir bare lei av hjemmet da 😛
Hørte at noen vurderer bloggen min… jeg liker ikke å tape heller da 😛 Men må den beste vinne, om dere vil se hvem som gjør det, og hvem de vurderer, så kan dere gå inn å stemme på den dere vil på denne linken:
http://foreldremanualen.blogspot.com/2010/01/og-de-nominerte-er.html Så til gjøremål igjen. Vi har nå bestemt oss for å få litt rutiner i hverdagen igjen, og det trenger jeg. Når jeg står opp tidlig får jeg en lengre dag, mer sollys og mer glede, også er det deilig å trene som en start på dagen.  Så nå prøver jeg legge henne til klokken sju. Når hun da sover skal jeg gjøre meg ferdig og mitt, slik at når hun våkner for mat igjen i ni, ti tiden, så legger jeg meg samtidlig som jeg gir henne mat. Da får jeg sluknet tidligere, og våknet tidligere 😉  Tina Odine har fått sin første skuespillerjobb 😛 Jeg og hun var på audition for en reklamefilm her om dagen, de ville ikke ha meg, men henne ville de bruke. Så hun skal være noen andre sitt barn, men jeg får kvie meg over det, og la det gå bra. Pengene hun får for dette skal hun selvfølgelig få selv, jeg skal opprette en konto til henne som hun kan få når hun er 23 tror jeg… Det er fordi at jeg innser at om det fantes en slik konto for meg, så har det ikke vært lurt å gi den til meg før nå… det hadde nok gått til fest og sminke bare 😛 Skal fortelle mer når reklamefilmen er ferdig, så kan dere se henne på tv 😉

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *