Til alle MAMMAER og alle GRAVIDE, her er det jeg har ventet med å fortelle dere!

Dette er noe som vi alle har ventet på, noen som kan få oss opp av sofaen og få oss til å bli supermotiverte til trening…
Jeg har ventet med å fortelle det, slik at jeg selv fikk satt meg i det, og vet hva jeg snakker om. Det er en ny side som er lansert. En side som er skapt for mammatrening. 
Har du ikke alltid ønsket deg en personlig trener som kunne hjulpet deg? og fortalt deg hva du skal spise? og når? når du kan spise godteri? Hvordan du skal få til å trene hjemme? Hvordan du kan trene mens du er gravid? Hvordan du kan trene mens du ammer? Hvordan du kan trene med babyen til stede? Hvordan du kan trene hjemme?
Uten at det skal koste kjempemasse penger? 
Hva ville dette ha kostet deg?
Personlig trener: kr.500,- pr time! (om ikke mer)
ernæringsfysiolog: kr 500,-
parterapeaut/sexolog: kr 500,-
lege konsultasjon: kr 350,-
treningsvideo: kr 150,- pr stk
Dette blir totalt 2000,- og mye dyrere om man skal ha det tilgjengelig hele tiden!
Og det er rett og slett for dyrt. Mange sitter der hjemme og har lyst og ønsker, men har det kanskje trangt om økonomien. Alenemor ? Lite tid?
  Hva om jeg sa at du kunne få alt dette for 299 kr i mnd?!?! For godt til å være sant???
Neida, for det finnes en dame som heter Kine, og hun var en av de som selv slet med å få bort det hun la på seg etter graviditeten. Hun fant masse små ting om trening etter fødsel her og der og i forskjellige forum, men savnet og ha alt på en plass. 
Så hun skapte det selv! På denne siden registrerer du deg og svarer på en rekke spørsmål om deg selv, som gjør det enkelt for de som jobber der til å skreddersy et program som skal fungere for deg!
Tilgang på din egen;
     -personlig trener
     -ernæringsfysiolog
     -lege
     -parterapeut/sexolog
     -motivator
Alt du trenger på et sted
Passer for alle
Personlig treningsprogram
Personlig kostholdsprogram
Personlig oppfølging
Mulighet til å trene når du vil
Siden heter  www.mammatrening.no -nå kan du gå inn på siden, lese og registrer deg 🙂 Det som også er topp er at disse personene stiller online til faste tider så du kan stille spørsmål. Du kan også skrive spørsmål der du kan velge og være anonym eller ikke, og spørre om hva du vil, så får du svar inne på din side. Du har tilgang til bmi kalkulator, egen treningsdagbok, og du setter inn dine egne målsettinger. Du får også hjelp til å vite hva som er realistiske mål, om du trenger det. 
Jeg håper dere liker den, jeg er medlem nå og synes dette er noe helt fantastisk. Jeg vil gjerne høre hva dere synes, og håper dere utnytter dette. Det kommer til å hjelpe dere så masse. Jeg fortsetter jo å blogge om min trening, men det som er så bra er at her får du hjelp til å trene slik at det blir riktig for akkurat DEG! 
I tillegg kan su spørre en sexolog om alt du kunne trenge å vite angående sexlivet ditt etter fødsel, noe som mange sliter med og aldri får snakket med den riktige om.. 
Håper dere melder dere inn, så kan vi fortsette å trene sammens enda lettere 😀

OG, hvis dere ikke er fornøyde etter 10 dager, så får dere pengene tilbake. Så du har ingenting og tape på dette!  Det utgjør like masse penger i mnd som en tur på kino og en tur på mc donalds.. 😉

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *