Å finne veien tilbake til hverandre…

Når man er i et parforhold, og har fått barn. Går tiden og oppmerksomheten over til barnet uten at man tenker over det. Etter en stund kanskje man føler at man har vært litt borte fra hverandre. Kanskje man glemmer å gi hverandre den oppmerksomheten man trenger, fordi barnet er der, og det er alt som betyr noe. 
Etter en stund har man fått litt rutiner i hverdagen igjen. Man har blitt vant med at den lille er til stede og lever i hverdagen med oss. Vi klarer å planlegge bedre, og vi er ikke lengre 120% opptatt med den lille, fordi vi først og framst har blitt kjent med barnet vår. Alle er de unike med hver sin personlighet, allerede når de er så små. Og når vi kjenner dem litt, så kan man begynne å forutse noen små ting her og der.
Når denne tiden har kommet, da er det tid for å finne tilbake. Man skal jo passe på hele veien, spør du meg. Men jeg tror uansett om at man prøver, så kommer det et tomrom fram i den første tiden. Da er det godt å bli minnet på at man er glad i hverandre. 
For min del er jeg superglad for at jeg og lille reiste bort en uke, jeg fikk litt tid for meg selv, og jeg begynte å savne kjæresten min skikkelig, på sluttet gledet jeg meg skikkelig til å komme hjem. I barseltiden går man jo stort sett hjemme alene som mor med barnet, og man blir kanskje lei av hele plassen man bor på til slutt. Jeg begynte å savne min kjære, og leiligheten. Når jeg kom på flyplassen hadde jeg sommerfugler i magen. Ja de sommerfuglene har jo hvilt seg en god stund nå, så det var på tide at de fikk fly litt igjen.
Når man finner tilbake til hverandre, og får privatlivet man hadde engang, til å passe inn i den nye hverdagen, så kjenner man at man har savnet det man kanskje ikke helt tenkte over at var borte. Hvis jeg skal beskrive hvordan det føles å komme tilbake til å ha tid til hverandre igjen, så vil jeg si at jeg ble forelsket på nytt. Jeg føler meg nyforelsket nå, ja faktisk. Men så er det jo så godt.
Jeg vet at det er mange som sliter med dette. Og det er desverre mange forhold som ryker når barnet er lite, pga akkurat dette. Det blir masse masse baby og man glemmer hverandre. Jeg synes det er kjempetrist. For man elsker jo hverandre egentlig. Om man har vært sammens til en baby kom til verden, vil jeg tørre påstå at man elsker hverandre. og det kan lett bare bli glemt, alikevel om det egentlig er der.. . 
Om du er en av dem som merker at det begynner å bli mindre og mindre hyggelig hjemme.. ta med deg barnet og reis bort en uke eller noen dager, reis til en venninne, eller til familie. Det er kanskje vanskelig og reise bort, men den som sitter igjen hjemme uten deg, og uten baby, kommer til å kjenne savnet dobbelt så masse som deg 🙂
Så regla på dette verset skal være at man må huske på å gi …. (og ta litt da)
  • Det er så lett. Bare man tenner to stearinlys til middagen kan det forandre hele dagen. Levende lys er undervurdert synes jeg, det skaper ro i kropp og sjel, og det er sant. Så er det hyggelig, og man koser seg mer. 
  • Man kan henge en lapp på badspeilet til sin kjære, og skrive «jeg elsker deg»… det tar 2 minutter, og gir deg masse tilbake. Alt som er fint og uventet.. gir glede. 
  • Ta et A4 ark og skriv: «Ha en fin dag på jobb min hardtarbeidende mann, jeg elsker deg», så knøvler du den i en ball og legger den i skoen hans på kvelden, han vil kjenne den når han skal ta på seg skoene, ta den opp og brette det ut for å se hva det er.. 
  • Gå inn på mobilen hans, legg inn en huskelapp som piper iløpet av arbeidsdagen hans, skriv at du tenker på han.
  • Send han en uforventet bildemelding av rumpa di, eller noe annet han liker på deg, og la han fantaserer litt om deg mens han er på jobb 😉
Noen tips der? Ja jeg vet… jeg elsker å gjøre sånne ting. Jeg er extrem når det kommer til romatikk og overraskelse. Om jeg hadde vært en gutt sier jeg bare… Åh som damene skulle elsker meg 😛
Om noen av dere gjør en av disse tingene vil jeg gjeeeerne høre hvordan det gikk 😀 (på dette innlegget).
Kanskje vi kan dele fler romantiske småtips på dette innlegget??? Jeg har tusenvis på lager, men orker ikke ramse opp alt. Men hvis alle deler, så kan vi alle bli super kjærester 😉

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *