DEN FØRSTE KONTROLLEN ETTER FØDSELEN.. NEDENTIL…

Ja jeg gruet meg. Har hørt at noen ikke syntes dette var så behagelig. Når jeg spaserer inn på legekontoret og tar fastlegen min i hånden, så forteller jeg han at jeg gruer meg skikkelig. Men legen min, han er så super fantastisk at jeg felr øjeg kan si at jeg elsker legen min. Han hadde så stålkontroll at jeg klarte til slutt å slappe av. Vi pratet litt først, så var det og kle av seg, og nå når det er så kaldt ute, så kan det jo være litt komisk å vente på at jeg skal kle av meg så godt som jeg er kledd.. det tok tid for å si det slik!
Det var litt sårt, det skal jeg innrømme. Men han sa jeg hadde ikke raknet og ikke klippet, så jeg var heldig. Det kan være verre for de som har det. Men det hele gikk strålende. Livmoren min var trukket seg sammen igjen. Og klar for ny produksjon. Altså DEN er klar, IKKE jeg 😉
Så nå var det bare å gå tilbake til de gamle gode nytelser uten bekymring for annet enn graviditet.. igjen. Og det skal vi klare å holde oss unna 😉 
Så forklarte han videre at jeg må fortsette med stramme øvelser nedentil (noe jeg er flink til å gjøre annenhverdag ca). Det skal vi gjøre HVER dag, og alt kommer til å bli som før for oss selv. 
Han sa også at partneren (dette gjelder oss alle), ikke kommer til å merke forskjell der nede, det er som før. Mange bekymrer seg for at det skal være rene tunnelen der nede etter at en hel baby har passert st.peters porten vår. Men neida, det skal ikke være noe å bekymre seg for.
Bare husk å stramme nedentil alle barselkvinner 😉 Og man kan virke litt sår der nede, det er fordi at når man ammet så produserer ikke kroppen østrogen. Noe som gjør det litt mer glidelig nedentil om jeg kan si det slik. Men jordnøtteloje skal visst være bra og smøre seg med på innsiden ennå.. ja det var det jeg brukte før fødsel, og jeg tørr påstå at det har hjulpet meg noe under fødselen.. med tanke på revning som jeg ungikk.. 
Grunnen er rett og slett at olje gjør kjøtt mer tøyelig! Jordnøttolje får dere kjøpt på apoteket… 
Fikk dere noe nyttig ut av dette? Kanskje litt mindre angst for de som ikke har vært på kontrollen ennå?
Jeg tror det er fint å  si ifra til legen når man kommer at man gruer seg. om man gjør det. Da tar de hensyn til det. Og det hjelper på bare det. 
Jeg lever i allefall ennå, og jeg er lettet over å ha det gjort- og jeg gleder meg til å leve som før igjen 😉

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *