DAGENE HAR FÅTT PLASS TIL GJØREMÅL IGJEN- og jeg har sluttet å le med bokstaver.. og jeg liker livet mitt!

Ja, etterhvert som man blir vant til hverdagen med smått, så får man mer tid igjen. Tingene går lettere rundt og man får på en måte noen fler timer i døgnet! Timeplanen min begynner og fylles opp igjen, med litt jobb innen alt egentlig, og en del møter. 
Det er gøy nå syns jeg. Jeg liker livet mitt veldig godt akkurat. Det skjer ting hjemme hele tiden, jeg har snuppa mi som utvikler seg masse for hver uke, det skjer ting karrieremessig, og jeg er i god treningsmodus. Treningen gjør meg glad, gir meg energi og godt humør, samt økt selvtillit. Jeg elsker det!
Nå har jeg akkurat vært i et møte angående en kortfilm jeg skal være med i. 
Ja denne kortfilmen skal vare i 1 minutt, og fortelle en livshistorie eller to.. det kan bli utfordrende. På lørdag skal jeg på en photoshoot.. i UNDERTØY! Ja trodde det skulle foregå i neste uke, men dette gir meg bare mer utfordring.. med andre ord: Solarium i morgen igjen. Ja for brunfarge på kroppen, gir meg bedre selvtillit. 
Om disse to oppdragene har noe med hverandre og gjøre? Vent og se, ja jeg skal selvfølgelig vise dere filmen. Uansett om den blir katostrofal! Men det tviler jeg på, dette virker som et skreddersydd prosjekt så.
I morgen skal jeg i møte angående nyheten jeg skulle fortelle til alle gravide og mammaer, som dere kommer til å like.  Kanskje jeg allerede forteller det i morgen. Bare kanskje, kommer an på møtet 😉
I neste uke skal i et møte angående en annen photoshoot. En Beauty shoot. Det er nytt for meg, så blir spennende og se om jeg klarer. .. 
Jeg har satt meg et forsett.. ja, lenge etter nyttår. Jeg skal prøve å slutte å skrive haha hoho hehe osv. For jeg letter som regel ikke på smilebåndet når jeg synes det er morsomt. Jeg skal heller skrive at jeg holder på å le meg ihjel, om jeg gjør det. Alikevel om at jeg bokstavelig talt ikke tror det går an å le seg ihjel.. 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *