Min kropp. Helt ærlig. Sånn ser jeg ut akkurat nå. Her er min mage. Det er den som er hovedfokus i t


Min kropp. Helt ærlig. Sånn ser jeg ut akkurat nå. Her er min mage. Det er den som er hovedfokus i treningen framover. Tenkte at jeg må legge ut og vise hvordan jeg ser ut nå når jeg starter, slik at dere som trener og skal tro på treningen, ser at jeg er ærlig. Ingen juks. Men jeg skal vise dere at det er fullt mulig og få denne magen stram og fin! Er dere med meg alle nybakte mødre og andre med litt uønsket valpefett på magen? Nå skal vi trene oss stramme og fornøyde 🙂 Har noe spennende og fortelle til alle mødre og gravide forresten, men ikke ennå. Skal snart fortelle dere, og dere kommer til å like det!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *