JEG BLE UTFORDRET.. Bruker aldri orke å henge på sånne ting, men denne synes jeg var litt gøy…

Jeg skulle gå inn på mine bilder og velge den 6 mappa og det 6 bildet. Og den mappa jeg havnet på var «hår mappa» mi. Har en mappe der jeg har puttet inn masse bilder av alle forskjellige hårfarger og frisyrer jeg har hatt… og det er svært mange.. har glemt den mappen litt av egentlig. Planen er vel og blogge alt en gang og vise alle de forskjellige meg som har existert 😛
Veel.. om dette bildet.. jeg tok det .. av meg selv. thats right! i 2008 når jeg en kooort periode hadde mørkt hår og bob 😉 Jeg måtte forandre på det veldig snart, da min kjære nesten ikke kunne kjenne meg igjen, og bare så fremmed på meg. Det syntes jeg var ubehagelig 😛
Veeel…
Her er utfordringen:

1. Gå inn på mine bilder/mapper
2. Velg den 6. mappen
3. Finn det 6. bildet
4. Sett inn bildet på bloggen og skriv litt om det
5. Inviter 6 nye, link og gi beskjed til dem

Da utfordrer jeg:
Lisbeth:  http://lisbethogtiasn.blogg.no            

 Jon:  http://jonlundemoen.blogg.no/            

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *