Om savn? En helt ny dag idag- men det var det jo igår også.. Og i morgen kommen ennå en..

Jeg kom nordover på Onsdag.. Nå har jeg vært her 5 dager.. Det er 2 dager til vi reiser hjem. Hvordan hjemlengselen er? Ikke så stor som jeg fryktet den kunne bli. Jeg tror det er fordi at jeg har henne med meg overalt. Vi har begynt å savne vår kjære der hjemme nå, men det er godt å være litt alene også. Det er godt å få litt rom for seg selv, så man atter en gang får bekreftet at vi har gjort et klokt valg i livet. At man kjenner savnet etter kjæresten sin. Jeg synes det er så viktig å savne hverandre! Om man er sammen hele tiden hver dag og i flere år… da blir kanskje lei til tider, og kanskje unødvendige krangler oppstår? Kjedelig om man skal trenge gå igjennom sånt unødvendig. . .
Jeg mener i allefall at alle har godt av litt tid for seg selv. Og helt ærlig så storkoser jeg meg. Og han har sikkert bare godt av å være litt alene han også. Men han savner oss nå, og det vet vi. Også er det så godt å vite, for nå gleder vi oss til å komme hjem igjen. 
Kanskje man tilogmed klarer å frambringe noen sommerfugler i magen når vi skal reise hjem? Dere vet de sommerfuglene man har når man er nyforelsket ?? ÅÅh, jeg vil kjenne sånn, jeg elsker flyfly i magen min!
Også er det den tingen å utvikle seg litt på egenhånd. Og ikke minst ha noe å prate om! Har dere opplevd når man har vært sammen dag ut og dag inn uten å finne på noe spesielt ? Har dere opplevd å sitte der med deres nærmeste å ikke ha noe nytt å prate om ?!??!
Å hoi, det er ikke gøy. Man skjønner ikke hva som har skjedd og kanskje man plutselig tror man har mistet noe mellom seg uten at man har det! Derfor er det viktig å være sosial, møte andre mennesker, og oppleve ting man kan fortelle om. 
Når jeg kommer hjem kommer jeg til å ha masse å fortelle om, alikevel om vi snakker litt over tlf også. Men ikke for masse. Snakker vi for masse i tlf vil det ikke helt føles som å være borte fra hverandre heller. Balanse 😛
Denne lille uken vi har vært her til nå har det skjedd masse med jenta vår. Hun har begynt å bable masse når hun ligger alene. Og hun ler hver gang jeg skifter bleie på henne. Når jeg tar av bleien kan man se hun liker det. Så jeg bruker alltid (så lenge vi har god tid) å la henne ligge naken en stund. Slippe bleien og alle klærne som hun har på hele tiden. Godt for henne det. 
Jeg tror kjæresten kommer til å merke stor forandring på henne. For det har virkelig skjedd masse den siste uken, og hun har blitt så sterk i nakken. Kjempeflink er hun. Blir liksom så stolt av henne også 😀
Nå skal jeg hoppe i dusjen (nei jeg skal ikke bokstavelig talt hoppe… ), så skal vi kjøre inn til Sortland sammen med Pappa. Være litt sosial osv 😉 
Jeg har akkurat fått rollen i en liten kortfilm. Dette kan bli spennende. Noe av delene som tilhører dette prosjektet innbærer at jeg skal være lettkledd.. hihihi. spennende. Skal fortelle mer om det etterhvert 😉

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *