SØNDAGSTRENING…

Her er jeg og lillebror i kjeller´n til farfar 
Jeg satt i sofaen og vurderte ordet i morgen… I MORGEN.. jeg kjente på samvittigheten over å utsette. Jeg har ikke noe bedre å gjøre. Og jeg hadde sovet meg en liten dupp, så jeg hadde ikke noe å klage på. Jeg visste at om jeg hadde ventet til i morgen, så hadde jeg kanskje utsatt det enda en dag..
Det er det som er så fint med søndagstrening.. man har så god tid, at man kan slappe av og kose seg i tillegg!
Først gikk jeg en liten halvtime ute i frisk tur med lille. Så trilla jeg rett inn i kjelleren til farfar og trente. Vogna sto i gangen i mens, og Tina sov som en engel ville gjort 🙂
Dagens Trening:
  • 30 minutt powerwalk i litt bakke på 3D mølla
  • biceps
  • bryst
  • rumpe & rygg

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *