SITTER OG FØLER MEG SMART PÅ KULDEN!

Ja, tross hva alle sa. Når jeg reiste nordover tenkte jeg det ville være varmere her nord enn i Oslo. Jeg snakker ikke trope, men i forhold blir det jo det. Så dere værmeldinga der de viste et blått kart av norge? Og jo mørkere blåfargen var jo kaldere var det.. 
Ja, hun nevnte at nordover var det mildere. Og jeg kan si dere at jeg sitter her oppe med 5 PLUSSGRADER! Helt fantastisk. Ennå så mange mente at det var like kaldt her oppe og mer 😛 Nei, det er nok noe mer i det. Jeg er nok kuldesmart! Haha-
Men uansett om det er varmere, så er det kjempekaldt til tider her også, men saken er at det er enda kaldere sørover. Hjemme har min bedre halvdel sovet med ullsokker inatt pga av kulden, mens jeg kan gå ut å trekke frisk og herlig luft her oppe, ja jeg er litt kry, så kry at jeg må passe meg, kanskje kulda kommer for å ta meg 😛

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *