Et meningsfyllt innlegg.. om fantasi.. og livet.. !?!?!

Jeg ligger her da, ja for det er det jeg gjør. Ligger på magen i senga og kiker ut vinduet. Tenker over livet mitt mens jeg ser på snøen som daler ned. Ja vakkert er det.
 Har dere merket hvor beroliget man blir av å se på ting som skjer i naturen? Når jeg ser på snøen sånn kan jeg bare falle inn i tankeland uten at jeg merker tiden går. Det er noe rart med det, men jeg tror det er sant at det gjør noe med kroppen..
Som om sommeren, har du prøvd å ligge på stranden eller noe å høre på vannet som slår inn mot land? Man blir helt rolig i kroppen av det… 
Jeg tenker her jeg ligger da.. det er jo det man gjør når man ikke får sove. Tenkte jeg like greit kunne skrive ned tankene mine sånn at de som måtte være interessert, kan lese de. . . Det er spesielt det med tanker. Vi har de helt for oss selv. I hodet kan ingen vite hva som skjer..
Vi har fantasien. Jeg elsker og fantasere og drømme. Jeg har det rett og slett gøy noen ganger når jeg ligger og fantaserer om framtid og karriere..
I tankene våre kan vi være hvem vi vil. Vi kan late som vi er noen andre. Vi kan spille. Vi kan fantasere om å være en uteligger og tenke oss til hvordan det ville vært. Eller vi kan fantasere om at vi står på en scene og synger og 1 000 000 mennesker forguder oss der vi står. Eller vi kan tenke på hva vi skal i morgen, eller hva vi gjorde igår..
Uten at noen hører det..
I hodet kan vi være kriminelle.. vi kan være utro.. ingen trenger å få vite det, ingen kan straffe oss heller..
Det er det største privatlivet vi har. I hodet vårt. Jeg ser på snøen som daler ned utenfor vinduet mitt her, mens jeg lar meg fasinere av hjernen vår. At vi tenker. Noen ganger tenker vi ikke.. men det er feil. Når noen tar seg selv i å ikke tenke før de handler.. vi tenker jo alltid. Men det kan vel hende at vi tenker på noe annet enn det vi burde, da kan vi kanskje handle feil..
Noen ganger kan tenkingen plage oss… meg i allefall. Når jeg skal sove. Når jeg må sove. Og vet det, og tenker.. da kan jeg bli litt smågal merker jeg. Men jeg har funnet ut. At hvis man tenker på ting man har gjort, og ting som har skjedd. Så sovner man aldri. Fordi man vet hvordan det ender. 
Derfor fortsetter det bare. 
Hvis vi f.eks tenker på noe som skjedde en gang i tiden tilbake, så fortsetter man bare å tenke videre derifra, og på ting man forbinder med det som hendte, hvorfor det hendte, hva som gjorde at det hendte, og hva som skjedde etterpå… En ond sirkel med andre ord…
MEN hvis man tenker på hva man skal i morgen, eller lenger fram i tid. Så vet man ikke hva som skjer etterpå.. og videre. Dermed ser man for seg hva som kan skje, og begynner og fantasere, og det resulterer til at man begynner og drømme videre på det, og vips, så har man sovnet, og drømmer, uten at man merket det…
Genialt ?? 😀 Dette er ting jeg har funnet ut da jeg har laget meg mange metoder for hvordan jeg skal klare å sove når jeg tenker for masse.. for ja, jeg tenker masse. Kanskje for masse. Jeg prater også masse. Ikke alt har like masse mening.. men ut lar jeg det komme uansett… hvorfor ikke? Skal jeg holde alt tullet for meg selv blir jeg sikkert kjempetullete, men om jeg deler det, så blir vi alle bare litt tullete isteden .. logisk?
snøen forsvant.. jeg så ut og bare et snøflak seilte forbi vinduet, så ble det svart. Kanskje det var et tegn på at nå burde jeg legge meg til å sove? Sludder, hørt noe sånn? Klokken er faktisk to på natta, og jeg burde sove nå.. fem minutter til, var så godt igang her. Ja, dere kan tenke dere til hvordan det er å lese dagboka mi! Det er som dette og gang det med 20… (hvorfor skal vi alltid gange med 10 eller 100 eller 1000??? )
Og en ting til som jeg tenkte på tidligere dag.. Vi sier ofte: » det er det beste jeg vet», eller, » det er det verste jeg vet». Jeg tok min bror i å si det idag, så spurte jeg, «er det virkelig det?»… 
Som regel er det ikke det. Om jeg ikke liker at det er skittent en plass, så kan jeg ta meg i å si, det er det verste jeg ser.. men det er det jo ikke, det finns verre ting. Og det beste og det verste, er entall. Det kan på en måte bare være en ting. Vi kunne heller sagt, det er en av de verste tingene jeg ser.. 
Jeg prøver i allefall til å bli bedre på å ordlegge meg der.. det kan dere også nå, om dere vil. Jeg tror ikke at dette vil utgjøre så masse på verdensbasis. Jeg tror ikke det redder sultne barn i afrika heller. Men det kanskje bare plager meg litt mindre, og kanskje noen fler..  heeelt ulogisk-
Livet som mamma. . . ja jeg er mamma, men jeg er framdeles meg. Men jeg er en mer voksen utgave av meg selv. Spytting på gata syns jeg er helt ufordragelig nå.. (ikke at  jeg likte det før, men jaeg var nok en av de som gjorde det) når jeg ser ungdommen. Å herregud. jeg høres ut som ei gammel dame. Ungdommen???? er ikke jeg en av de lenger ? Hva skjer? (panikk)…
Nei tiden flyyyr. Men jeg prøver passe på å vite det. Sånn at jeg passer på å ta vare på øyeblikkene i livet mitt. Det er så godt å leve. Skulle ønske jeg alltid kunne levd. Men jeg skal i allefall leve for resten av livet. og det kan ingen si noe på. Og en ting er sikkert, at vi kommer ikke levende ifra det.. 
Nei nå ble det masse rart her. Overtrøtt modus har det gått over til, og du har sikkert sluttet å lese for mange herrens linjer siden… der var det igjen.. mange herrens.. hva betyr det liksom? Er det mange herrer sine linjer da eller?
Og har dere tenkt på at ordet kanskje, det sier vi fordi at det kan skje… det kan skje liksom .. kan skje.. kanskje.. kanskje alle har tenkt på dette før…untatt meg… 
ordspill.. 
noen svar fra spm jeg kommer på nå. . . lua på bildene under fikk jeg i gave fra utlandet.. når jeg trener har jeg ikke henne med når jeg er hjemme, da er hun med pappan sin..  med mindre jeg går tur med henne som trening..
oi.. jeg kom ikke på fler.. nå skal jeg sove. og drømme.som jeg elsker. Jeg elsker livet mitt.
det at vi har en familie og reise hjem til, noen av oss. Det at vi har venner. Det at kroppen vår kjenner og vet hva en følelse er. Eller kanskje vi ikke vet. vi tror og vi innbiller oss. Men vi føler noe for hverandre. Det er ikke galt. Det at vi føler. Det vil si. Jeg føler, dermed, jeg er.
En liten poesiavsluttning der, god natt til dere som ikke sover, og god morgen til dere som akkurat våknet…
Og til mine lesere. takk for at dere er mine lesere. Og all cred til de som virkelig leste alt jeg skrev nå. Nå kan dere ta en hvil og fordøye alt rotet 😉
Overtrøtt meg.. tjoohei

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *