SNØTRENING UTEN GRØNN SKRIFT – POWERWALK

Herlig luft, snø som lander i fjeset myk som dun, og naturen, den herlige naturen!
La meg bare starte med å si at snøen, er INGEN hindring for trening! Snarere tvert imot. Dette er dokumentasjon fra gårsdagens trening. Den fant sted her oppe i nord så sent som klokka elleve igår kveld. 
Innlegget har ingen grønn skrift på bildet som jeg pleier, siden jeg gjør det på dataen hjemme, har bare bærbar med meg her 🙂
Grunnen til utetreninga var at jeg ikke fant joggeskoene mine, japp, de ligger igjen i Oslo de 😛 Man trenger ikke sko for å trene inne med mindre man skal på 3D mølla da, men det var det jeg hadde tenkt. Uansett, jeg hadde 3 elementer som gjorde denne treninga i snøen tung.
  • Snøen, den gjorde at det var tyngre å gå ute, og jeg brukte mer krefter på å gå raskt
  • Vogna, den gjorde det også tyngre å gå, for det er tungt å skyve en vogn fram i snøen altså.
  • Masse masse klær. Jeg hadde på meg så masse klær at det ble det tyngre å gå.

Jeg polstret på meg med lillebror sin utebukse, og pappa sin vinterjakke i XXL, og min egen skinnlue og hansker. Det var umulig å fryse. Det var varmt. Jeg gikk så raskt som det var mulig å få til, og jeg kjente at det var tungt. Når jeg kjenner det er tungt for jeg god samvittighet med en gang. Jeg kan kjenne forbrenningen øker i kroppen min!

Turen gikk så langt det var lys langs veien, fikk høre at elgen trekker ned mot veien nå som det er så masse snø, for de orker ikke tråkke i dyp snø.. så jeg snudde der. Er veldig øde her, så jeg traff ikke et eneste menneske eller en eneste bil på min tur. I sneen var det bare mine egne spor, for å gjøre veien litt enklere, og for at andre skulle lure på hva jeg har holdt på med, så gikk jeg sikk sakk et godt stykke.. der jeg snudde var det en bratt nedoverbakke ned til båtene, jeg gikk ned bare for å trille opp. Rett etter bakken tok jeg disse bildene. Vogna var nedsnødd.
Grunnen til at jeg gikk så sent var fordi at tidligere på dagen var det -12 grader. Når jeg gikk var det 0 grader. Og både jeg og Tina trengte litt frisk luft. Når jeg nesten var tilbake igjen gikk jeg innom farfar sitt hus, han bor rett oppe i gata. Så gikk jeg rundt og kastet snøballer på stuevinduet deres. DET VAR TRENING DET! Ja for jeg bomma sikkert 10 ganger før jeg traff! Bestemte meg for å gjøre det samme på Pappa sitt vindunår jeg kom ned. Kastet rundt 30 snøballer før jeg ga meg. Haha, Pappa lurte på om jeg hadde gått amokk! Men neida, det var kjempebra trening. Når jeg kom inn var jeg helt gjennomsvett. Gåturen varte en time ca. 
Så ikke klag på sneen, ikke bruk den som unnskyldning. Tenk bare på hvor masse trening du får ut av det heller! Bare beveg deg hele tiden i snøen, lek med barna ute og bygg en snømann, gå en powerwalk i snøen. Og tenk så godt det er for lungene med deilig frisk luft ;D
Føler du at brrr det er for kaldt? Kle på deg så masse at du nesten svetter før du har gått ut, når du kommer ut bare beveger du deg hele tiden, da er du varm ifra starten av 😉

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *