Ingen unnskyldning her heller :P

I dag kjøpte jeg meg nye joggesko. Nike Shox.. Hørt masse bra om disse, og håper jeg selv kommer til å skryte av de, for de var dyre. Kanskje det finns tilbud noen plass, men jeg fant i allefall ikke noe på joggesko. Hadde uansett lyst på svarte joggesko, har bare hatt lyse til nå. Nå har jeg ingen unnskyldning for å ikke trene i kjellern til farfar heller 😉
Fant noen fine klær på tilbud idag også, men vil ikke vise de ennå, tenkt å bruke de på en fotosession snart 😀
Haha, naboen er på besøk, så spør han om jeg var ute å trilla igår kveld, han har sett sikksakk sporene i veien. Haha.
I morra skal jeg fotografere to barn ute i sneen, det gleder jeg meg til 🙂 Man må bruke naturen for det den er verdt, uten å såre den 😉
Er det noen som har lekt i snøen idag? Eller er dere der det er farlig kaldt nå? 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *