MAMMAKOS, TULLEFJES OG PENNYKLUBBEN ?!?

Skulle ta et nattabilde og sende til min bedre halvdel, da vi hadde lagt oss. Trodde hun bare lå og så fredfullt i taket. Holdt på å le meg ihjel (altså ikke bokstavelig brutalt ihjel, syns personlig vi bruker det ordet ihjel litt for masse.. ihjel er fakstisk brutalt ?!?! men vi lever alle sammen) da jeg så det. Søte jenta mi. Så godt det var ålegge på rent på senga og legge meg i en stor dobbeltseng med jenta mi. Bare kose kose kose. 
Ute daler snøen så fint, og inne ligger vi varmt og godt ballet inn i teppe og dyne. Og på puten min er det (stjerner? nei) hester.. Japp. Det gamle putetrekket mitt som jeg en gang i tiden fikk i en pakke i postkassen da jeg løp villt for å hente den etter jeg kom hjem fra skolen. Månedens pakke ifra Pennykubben! Noen som husker den? Eksisterer den ennå kanskje? Eller? Jeg husker den ja. Hestebøkene jeg fikk, og leste? hmm. . .
Nyttårsforsettet mitt i fjor var å lære meg å ri.. hva skjedde? Å, jo nå husker jeg det.. Jeg ble smellt på tjukka.. Altså, veldig planlagt smellt på tjukka, og da var det litt risikabelt og ri på en hest ..
I år er forsettet og komme meg i form igjen. Og i ennå bedre form enn før. Jeg har et mål om flat mage innen sluttet av februar. Til 1 juni skal den også være stram, og det skal resten av kroppen min også. En fordel man har som småbarnsmamma, er jo at alkoholinntaket blir myyye mindre enn før i tiden, uansett om man fester litt, så var det vel værre før ? I allefall i mitt tilfelle, og alkohol er noe som ødelegger masse for treninga. Ikke bare alt man inntar den kvelden. Men nattmaten man hiver i seg etterpå som oftest. Og dagen etterpå når man er i dårlig folm og kroppen helst trenger sunn og herlig mat, men lysten går til junkfood og masse masse godteri.. Noen som kjenner seg igjen?
Joda, vel, jeg gjør det i allefall. 
Snø snø snø.. det er så masse snø her nå. Pappa (bestefar til tina) og Far (det er farfar(oldefar til Tina), kaller han bare far) har vært ute i mange timer idag og brøytet snø. Jeg har lyst å ut å lage snøengler.. kanskje jeg gjør det senere…
Men bare kanskje.. 
Sånn som jenta mi ligger å sover i sofaen her ved meg, vil jeg si at hun trives godt. Har sovet lenge uten en lyd. Nå kom min lillebror med en yoghurt til meg, han er 13 år og veldig snill idag (han har netopp måket her ute), så nå skal jeg spise den 🙂 
Ha en fin dag 🙂 Husk trening, jeg skal trene etterpå 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *