Den første tåteflasken…

Noen har problemer med å få den lille til å ta flakse. Jeg vet ikke om det er tilfelle, eller om det har noe med hvordan tuten på flaska er. Denne flasken er den første jeg brukte, elsker den. Det er en glass flaske. Når hun er så liten og det bare er jeg som skal holde i den, så kan den jo være av glass. Holder litt mer på varmen vil jeg tørre påstå. 
Men tuten her er annerledes enn på Avent flasken f.eks. Den er smalere midt på. Hun får et helt annerledes grep på denne enn den andre..
Jeg kan jo tenke meg at det kan være lettere, for brystet blit jo flatet ut og litt avlangt når de patter, kanskje det gjør det lettere når den er avlang ifra før?
Jeg vet ikke. Men jeg lovte å poste hvordan flaken jeg bruker ser ut. Hun tar også de andre flaskene. Men jeg startet med denne i allefall. Det er jo greit om barnet tar både flaske og pupp, kan gjøre det mer lettvindt for mor om hun skulle trenge og komme seg litt ut alene en dag 🙂
NUK sine smokker og flaskesmokker er formet som den formen brystvorten får når barnet ammer. Det er også bra for tannstillingen.
Kanskje det er noen som vet mer fakta om dette? Jeg har ikke lett etter fakta heller nå. Men om noen et om noe annet enn at det er tilfeldig, så kan dere poste det her og dele det med oss andre 🙂 Jeg vil gjerne vite 🙂
Jeg kjøpte min på Kittys Babyshop i Sverige. Vet ikke hvor de har den i Norge, men den er sikkert mange plasser 😉

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *