Shiiiit, har jeg glemt noe nå mon tro ?!?

Vet ikke om jeg stresser litt nå ikveld… eller? Jooo det gjør jeg.. kveldens innlegg blir ikkelike innholdsrikt og langt som det til tider pleier å være… Skal stå opp kl. 06.00 i morgen tidlig, da det blir en prøvelse i seg selv.. Lurer på om jeg har husket alt.. Hodet mitt snurrer rundt.. japp, det gjør det virkelig. Tenker meg ihjel på om jeg har husket alt. Jeg kan banne på (men jeg banner ikke…),  at når jeg er framme, eller på vei, eller på flyet, så kommer jeg på noe jeg har glemt. Det skjer som regel alltid.. og akkurat nå i dette øyeblikk kom jeg på noe jeg alltid glemmer.. mobil lader-. (løpe bort og pakke ned.. )
Vel..  Målet mitt for ikveld er å dusje! Litt av et mål? OG få badet henne.. japp.. Haha, jeg husker noe som står på hyttedoen til ei venninne… «Jeg dusjer en gang i året enten det trengs eller ikke»… (var kanskje mer morro for meg det der.. 😛 )
Og jeg kan herved meddele at vi nå rykker opp sakte men sikkert til størrelse 56.. er noe som ennå passer i 50, og en stund til, men en del er blitt smått. Og noe i 56 passer akkurat! Jaja.. Ga bort masse klær i 50 idag til en venninne som ennå bruker det på sin lille. Deilig å vite at det ikke er ubrukelig med en gang 🙂 
Idag har dagen gått i ett. Startet dagen med å dra på audition, for en kortfilm, blir spennende og se. Jeg skal fortelle mer om jeg får rollen 🙂 Dagens, og gårsdagens trening har blitt trilletur i vogna. Ja, det er fryktelig kaldt ute. Men jeg har på ull undertøy på henne, vanlige klær utenpå der, og votter og strikkasokker og tjuk lue, og hals innenfor dressen. Så opp i tjukke varme posen i vogna. Også ligger posen slik at hun puster inn sin egen varme luft. Det var sånn det måtte bli idag. Kanskje jeg får trent noe på studio der oppe, ellers blir det hjemmetrening. Men jeg er litt heldig, hehe, for min farfar har trenings studio i kjellern som han og pappa har lagt til for de selv og de som bor i nærheten 😉 Så jeg har ingen unnskylding der oppe for det heller 😛 Skal holde dere oppdatert. 
Jeg må si til alle dere som har trent og ble motivert av meg og trente. Jeg er stolte av dere. Jeg leser og ser hvor glad dere selv er for at dere faktisk kom dere på trening etter å blitt motivert, og jeg veeet hvor deilig den følelsen er! Nå er dere igang. Jeg lover, det hardeste er å komme igang. Nå blir det lettere, det er den første gangen som er tyngst!
Skal blogge mer mat og trening der oppe. OG skal prøve å få vist hvordan jeg knyter sjalet, og hvilken flaske jeg bruker på henne. Har en god følelse av at jeg får mer tid når vi er der oppe. (den følelsen kan ofte ta feil).
Men vi gleder oss til å reise. Og gjett om de der oppe gleder seg da?? Er mange som ikke har sett henne ennå. Mange spør om jeg er derifra. Nei jeg er ikke det. Jeg er født i Bodø. Men mest oppvokst i trondheim. Men har masse familie i bodø og er der ofte og. Pappa er ifra vesterålen. Jeg selv bodde litt på sortland for litt over to år siden. Da jobbet ejg i resepsjonen på strand hotell, natt. og trente masse masse. Bodde der oppe i noen mnd for å komme meg litt vekk ifra oslo og få masse tid til meg selv. Og når man er der oppe…. ja da får man masse tid til seg selv 😉
Jøss det ble jo litt lengde på dette innlegget jo! Jeg er jo en reser på tastaturet 😉 mohahha
Jeg skal blogge igjen for de dagene jeg bare har lagt inn ett innlegg.. tror det er to dager med denne 😉 Nå må jeg pakke ferdig! Stå på jenter og tren i morra også!  Jeg vil gjerne høre om det! Dere er suuuperflinke 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *