Nyttårsord fra meg

I dag er dagen for atter en gang å slette alt. Ok? Vi sletter alt og re-starter. Men vi glemmer ikke erfaringene og det vi har lært. Jeg har lært mye dette året. Når det kommer til økonomi, business, å stole på mennesker, å stole på menn.

Jeg har lært at man skal jobbe med å lære å skille jobb og privat. Hva er det greit å bli lei seg for? Hva skal man heller ta som erfaring? Dette er en jobb i seg selv å lære, men jeg tar den jobben.

Når det angår menn har jeg lært, igjen, at alder er ingen hindring. Ingen hindring for å være barnslig og leken på den gode siden, men heller ingen hindring for å være like umoden tross alder. Jeg liker menn litt eldre av den enkelte grunn, de har opplevd mer og jeg føler meg ofte eldre enn hva jeg er. Erfaringsmessig. Ikke som en «kjerring» eller dame som har blitt kjedelig. Langt der i fra. Men mer som det å kunne se samfunnet fra utsiden. Filosofere litt mer rundt livet, men fremdeles ønske å oppleve verden og være litt gærne sammen.

Hvis jeg havner i for lange samtaler med noen som ikke er «der», faller jeg av. Jeg klarer ikke å interessere meg for de overfladiske tingene som jeg en gang gjorde. Det er gammelt nytt for meg. Jeg kan være engasjert en liten stund. Kanskje til og med i mange minutter, men så må jeg har mer «mat».

Jeg har lært at man skal være ærlig fra dag én. Spesielt om man dater. Fortelle hva man ønsker fra start. Ikke late som noe annet. Jeg tror altfor mange gjør det. Og kjære jenter der ute; Det er fryktelig mange menn på dating-apper som kun vil ligge rundt.

Å si hva man forventer av ærlighet, tillit og den slags, er viktig. Men å forvente mer skal man helst ikke, da skuffer man seg selv. Og hvis du legger hjertet i noen andres hender gir du dem makten over alt det du skal føle og forvente i løpet av en dag. Det er et helvete. Det er slitsomt, jeg vet alt om det. Jeg er den åpne og naive som tror det aller beste om andre. Og jeg har erfart å bli skuffet mer enn jeg trodde det var mulig.

Samtidig gir jeg ikke opp kjærligheten. Aldri. Den bor i meg, jeg vet det. Og den bor i deg og alle andre. Ikke tro at det finnes én riktig for deg på jorden. Det er absurd. Tror du at det er en Gud som lagde to og to som skal finne hverandre på jorden? Nei, nei. Det er mange, mange. Et hav av venner og relasjoner. Nyt dem. Alle sammen. Ikke ligg med alle da, det trenger du ikke. Desto flere du har fysisk kontakt med, desto mer frustrert blir du. Jeg lover. Kroppen og cellene dine husker alt. Og vi tar til oss mer enn hva det enkelte menneske vil forstå.

Minst mulig kroppskontakt før du er sikker, med andre ord.

Men bli kjent med mange. Det er fint. Vi er her av samme årsak og det er veldig koselig å ha noen å leke med. Vær ikke redd for å forlate en venn eller avslutte en relasjon. Det er livet. Det er lov. Vi utvikler oss og forandrer oss ulikt. Å stå fast med noen som ikke er på samme sted som deg vil bare sinke din prosess. Holde deg tilbake. Det vil du ikke? Fly dit du vil, dit vinden tar deg! Stol på at du har en egen vei i livet. Helt uavhengig av alle dine venner og kjente. Det er din vei. Den ligger der og venter på at du lykkelig skal sette dine spor.

Jeg vil gå så langt som å si at jeg lover at det er sant.

Godt nyttår, mine fantastiske lesere!

Og vil du ha et innblikk i kjærlighetslivet mitt og den mest private dagboken jeg har, så kan du følge den på Patreon-siden min. Her deler jeg flaut og verdifullt mye. Du kan følge boken jeg jobber på, eller kjærlighetslivet. Klikk deg inn her.

6 kommentarer

 1. Dette var et veldig hyggelig innlegg som jeg trengte nå! Dette skal jeg lese om igjen, det ga meg mye håp. Takk 🙂

  1. tingjegliker

   Det er jeg glad for å lese, Emilie. 🙂

 2. Blogg tips: Hvis du har erfaring. Vi som streber etter ulykkelig kjærlighet. Som jakter og vil gi mer enn vi får. Som er vandt til dette fra barndommen av. Hvordan snu dette. Når vi har funnet en god en å dele livet med. Men ikke kan roe oss med lykke

  1. tingjegliker

   Man må innover i seg selv. For lykken må komme derfra. Ærlighet ovenfor deg selv. Si alt som er usagt. Lær deg å meditere så vil det komme frem. Opp. Det vil bli klart 🙂

 3. Så fint innlegg dette var <3 kan vi bli "venner" igjen? Jeg var dom, har lært og vil ikke gjøre det igjen? Er du interessert i å gi meg en eneste sjanse til??
  Nyttårsklem fra Hanne – mo i rana

  1. tingjegliker

   Godt nyttår.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *