På tide å vekke de døde til livet

Og med dette viser jeg til meg selv. Etter tre uker (!!!) syk begynner det å tære på. I går følte jeg meg som en hvithval. Nei, ikke bokstavelig. Men jeg følte meg dvask, bleik og seig. Gikk i en trapp og ble andpusten!

I dag har vi vært i bassenget. Jeg har svømt og svømt, kjent på pulsen og kjent meg sliten. Det var deilig. Da jeg kom hjem smurte jeg meg inn i selvbruning. Det er helt ærlig så lenge siden jeg har brukt dette at jeg ble usikker på om jeg ble grønn eller brun. Den jobber ennå, så tiden vil vise.

Jeg har også funnet frem en kjole som jeg har hatt i snart 9 år. Den kostet nærmere 10.000 kroner og er aldri blitt brukt. Den skulle den gang bli brukt et nokså stort bryllup som jeg skulle i, men jeg ble hjemme med jentungen som da bare var noen måneder gammel. På nyttårsaften i år skal jeg ha den på! Jeg gleder meg til å glitre og skinne.

En morsom greie med kjolen. Da den ble kjøpt var den for stor. Størrelse 40. Og jeg var nå innstilt på å sy den inn i morgen. Men for å se hvor stor den var, så skulle jeg prøve den. Vel, den glidelåsen gikk akkurat igjen. Rumpa mi blir en krysning av Beyonce og Kim K sin i denne kjolen. Jeg har altså gått opp to størrelser. O hellige jul, kroppen er deilig.

Så i stedet for å poste et eller annet, jeg vet ikke hva, så ble det en selfie fra det fine badet mitt. Tenk, jeg har vært offline hele julen. To ting har blitt publisert på Instagram fra meg, ellers har jeg ikke rørt sosiale medier. Det har vært godt. Nå har jeg på samme tid vært syk, men jeg og jentungen har kost oss her hjemme. Vi har spist mer julegodt enn man egentlig skal (mine egne grenser jeg sikter til her så klart), og vi har lekt med det som er å leke med her hjemme. Midt på stuegulvet er det tre pappesker og mer til, teipet sammen. En hytte med lys i. Den er innredet med tepper, lys og bamser. Og jeg har lovet å la den stå, selv når hun skal til pappaen.

Vi har hatt noen latterkuler. Jeg har sett dem i slow emotion. På ekte. Vi har hatt det moro og jeg har kjent gleden i hennes når blikket vårt møtes. Hun har hatt det skikkelig fint i julen. Og på selve juleaften var vi på Alternativ Jul. Det var helt magisk. Jenta maste i de neste dagene om å dra tilbake.

Nå er det sunn mat i fokus. Jeg har spist ordentlig mat i dag og det føltes så godt. Slo på alarmen tidlig og bestemte meg for å starte med en smoothie full av vitaminer og mineraler. I morgen skal jeg bokse. Må kjenne kroppen leve igjen, gleder meg.

Håper du som leser har en fin jul. Jeg vil gjerne skrive noen lange og fine tekster til dere, føler det er på tide. Må bare lande hva jeg skal skrive om. <3

Lag en fortsatt fin romjul. Og hvis du stusser på å melde deg på Kull 9 med teamjegliker, så sender du en mail til kull9@teamjegliker.no med litt info om deg selv, så får du et tilbud. <3 Oppstart 2. februar, og da er du garantert å komme deg i form til sommeren 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *