Prioriterer du noen sinne massasje til deg selv?

Inneholder annonselink/

Det er mye jobb, og jeg elsker det, men jeg sliter med å slappe av i skuldrene. Jeg har tatt meg selv i at jeg får høye skuldre når jeg sitter ved dataen. Ikke bevisst, det bare skjer. Jeg tror jeg blir litt oppspilt og innbiller meg at jeg jobber raskere når jeg anspenner kroppen. Ikke bra. Det har nå to ganger resultert i ekstrem hodepine som ikke har gitt seg uten hjelp. Men det hjelper, og det var kanskje noe av det råeste å føle. Så hvis du sliter med hodepine, sånn at det ikke gir seg over natta, prøv massasje.

De siste ukene har jeg gått jevnlig til (annonselink) Squeeze i Vika. Det er flere ting som er bra med Squeeze. Den ene tingen er at du kan droppe innom på farta for en halvtime. Neste ledige time står alltid i på skjermen i vinduet. Rett innenfor er det et lite venterom og du booker bare fra mobilen. Superenkelt. Trenger kun registrere mobilnummer, ikke tusen andre ting. Massøren henter deg inn i rommet. Du går to meter fra venterommet til en oppvarmet benk. Rutinene de har rundt massasjen er profesjonell. Man føler at det er rent og stilfullt, men ikke minst – enkelt.

Jeg har hatt x antall massasjer i dette livet, fordi jeg elsker det. Og jeg merker om det er kvalitet eller ikke. Det verste er når man bruker masse penger og føler at noen står og koser med ryggen din, når du egentlig vil få en ordentlig squeeze for å løsne opp. Det får du her, og de kan sakene sine! Jeg har vært hos tre ulike massører her og alle er flinke.

En annen ting som er flott med Squeeze, er at de har et unikt abonnement, om man ønsker å komme jevnlig. Du betaler 345,- per måned og har en massasje inkludert hver måned. Hvis du ikke bruker timen, blir den overført til neste måned. Det er billig, profesjonell massasje, og det får deg til å prioritere nettopp det å få massasje. I dagens hui og hast er det viktig å prioritere velvære. Det er tross alt kroppen du lever i hver eneste dag.

Nå skal jeg kaste meg rundt fra pulten, til banen, til toget. Jeg skal til Marna og Ørjan Burøe i dag og fotografere dem. Jeg gleder meg til å besøke dem, for jeg har ennå ikke sett hvor de bor. Til tross for at vi har prøvd å planlegge at jeg skal komme ut et par ganger. Men nå skjer det.

Mens jeg skriver kjenner jeg hvor mye mer avslappet jeg er i skulder og nakke etter gårsdagens massasje. Det er så godt. Og det er viktig. Det er nok mange som blir blind på kroppen, særlig på det å være anspent. Mange kjenner ikke kroppen godt nok til å forstå hva som skjer. Og går man for lenge med sånne plager, så blir det bare verre.

Ta deg en squeeze neste gang du farter forbi Vika. Lag en fin dag!

2 kommentarer

 1. Hei Anette 🙂

  Jeg har fulgt deg på snap siden du startet. Jeg digger deg. MEN den siste tiden så synes jeg ting har gått litt over stokk og stein. Jeg synes du har vært belærende og nedlatende. Alt du gjør og sier er liksom det rette. Alt annet er feil. Det er virkelig på tide at du endrer på holdningene dine, og kommer ned på jorda igjen.

  All ære til deg fordi du er veganer. Men synes synet ditt på ting blir for ensformig og trangsynt. For i synet ditt så er man enten veganer eller så er man tjukk i hodet, og bryr seg ikke om dyr. Hvorfor må livet ditt bestå av å være så negativ til folk som spiser kjøtt? Hvorfor kan ikke bare du aksepterer at folk har et annet syn enn deg. Alt handler om aksept og respekt, ikke sant? For at veganere skal bli aksepter og få respekt, så må de gi det samme tilbake. Jeg respekter ditt valg om å spise plantebasert, men det jeg ikke respekterer er holdningene du har på snap. Trodde du var mer oppegående enn som så.

  Jeg spiser kjøtt. Ikke hver dag. Jeg kan fint droppe kjøtt, men da går det utover helsen min. Kroppen min er avhengig av de vitaminene og mineralene jeg får fra kjøtt. Ja, jeg kunne fint proppet kroppen full av tabletter med vitaminer og mineraler. Men når man ikke tåler det, så hjelper det lite…

  1. tingjegliker

   Hei, Marthe. Jeg er ikke negativ til de som spiser kjøtt. Gjorde det 30 år av mitt liv. Men når jeg har endret mitt syn på ting, er det naturlig for meg å skrive om det.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *