Prioriterer du noen sinne massasje til deg selv?

Inneholder annonselink/

Det er mye jobb, og jeg elsker det, men jeg sliter med å slappe av i skuldrene. Jeg har tatt meg selv i at jeg får høye skuldre når jeg sitter ved dataen. Ikke bevisst, det bare skjer. Jeg tror jeg blir litt oppspilt og innbiller meg at jeg jobber raskere når jeg anspenner kroppen. Ikke bra. Det har nå to ganger resultert i ekstrem hodepine som ikke har gitt seg uten hjelp. Men det hjelper, og det var kanskje noe av det råeste å føle. Så hvis du sliter med hodepine, sånn at det ikke gir seg over natta, prøv massasje.

De siste ukene har jeg gått jevnlig til (annonselink) Squeeze i Vika. Det er flere ting som er bra med Squeeze. Den ene tingen er at du kan droppe innom på farta for en halvtime. Neste ledige time står alltid i på skjermen i vinduet. Rett innenfor er det et lite venterom og du booker bare fra mobilen. Superenkelt. Trenger kun registrere mobilnummer, ikke tusen andre ting. Massøren henter deg inn i rommet. Du går to meter fra venterommet til en oppvarmet benk. Rutinene de har rundt massasjen er profesjonell. Man føler at det er rent og stilfullt, men ikke minst – enkelt.

Jeg har hatt x antall massasjer i dette livet, fordi jeg elsker det. Og jeg merker om det er kvalitet eller ikke. Det verste er når man bruker masse penger og føler at noen står og koser med ryggen din, når du egentlig vil få en ordentlig squeeze for å løsne opp. Det får du her, og de kan sakene sine! Jeg har vært hos tre ulike massører her og alle er flinke.

En annen ting som er flott med Squeeze, er at de har et unikt abonnement, om man ønsker å komme jevnlig. Du betaler 345,- per måned og har en massasje inkludert hver måned. Hvis du ikke bruker timen, blir den overført til neste måned. Det er billig, profesjonell massasje, og det får deg til å prioritere nettopp det å få massasje. I dagens hui og hast er det viktig å prioritere velvære. Det er tross alt kroppen du lever i hver eneste dag.

Nå skal jeg kaste meg rundt fra pulten, til banen, til toget. Jeg skal til Marna og Ørjan Burøe i dag og fotografere dem. Jeg gleder meg til å besøke dem, for jeg har ennå ikke sett hvor de bor. Til tross for at vi har prøvd å planlegge at jeg skal komme ut et par ganger. Men nå skjer det.

Mens jeg skriver kjenner jeg hvor mye mer avslappet jeg er i skulder og nakke etter gårsdagens massasje. Det er så godt. Og det er viktig. Det er nok mange som blir blind på kroppen, særlig på det å være anspent. Mange kjenner ikke kroppen godt nok til å forstå hva som skjer. Og går man for lenge med sånne plager, så blir det bare verre.

Ta deg en squeeze neste gang du farter forbi Vika. Lag en fin dag!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *