Morgenrutiner mot hjernekollaps

//Inneholder produktlinker

Det er ikke så mye som skal til for å hente seg inn når verden raser sammen, men det kan være lett å glemme de enkleste ting når hodet er fullt. I går kveld hadde jeg en sånn kveld. Jeg klarte ikke å være en kul mamma, hadde altfor mye i hodet og katten hadde oppå alt – diare. Da klokka var 21.30 tok jeg kvelden. Og det var så riktig som det kunne blitt. Mens jeg lå der i senga med tankene mine bestemte jeg meg helt klart for å stå opp 5.30 og hente meg inn.

Så enkelt var det.

Jeg vet hva jeg liker å gjøre før dagen starter, og det er ikke verre enn å faktisk gjøre det. Jeg mediterte i 40 minutter, og klokka klang før jeg hadde rukket å tenke på tiden. Det var magisk, og nødvendig. Etter det renset jeg sluket på dusjen, av alle ting. Det er noe som skulle vært gjort, og jeg vet det føles godt å gjøre ting å få ting gjort. Etterfulgt av en lang dusj (selv om jeg skal på trening) og morgenrutiner.

Disse to produktene gir meg velvære. Det er en olje jeg smører i ansiktet, og en krem jeg smører i nakken. (Begge deler finnes hos (annonselink) karma.no og kode TJL gir deg 15% på hele butikken uansett førpris eller tilbud.)

Etter dette lager jeg meg en kopp te. Jeg drikker te nesten hver dag. Jeg liker å starte dagen med en kopp te, mens det er stille og rolig. Ingen radio eller lyd, bare meg og en kopp te. Når det lysner utenfor vinduet er det ubeskrivelig godt å bare stå ved kjøkkenbenken og se ut. Ikke gjøre noen ting, bare se på naturen mens jeg drikker te. Kaffe kommer senere.

Dette er vitaminene jeg tar. Vitamin D er viktig nå, og jeg kan merke det på humøret om jeg mangler det. Det er mørkt store deler av dagen, og jeg er altfor lite ute de timene det faktisk er lyst.

Belly Bliss. Den er rett og slett fantastisk. Jeg har brukt den lenge nå, og huden min har blitt så fin. Etter at jeg begynte å spise vegansk, tror jeg det var mye som skulle renses i kroppen. Huden min ble ikke fin i ansiktet, men så fikk jeg øynene opp for probiotika. Jeg testet flytende først. Smakte forferdelig og ble til at jeg ikke tok det så ofte som jeg burde. Belly Bliss er enkel å få i seg, i tillegg til at pakningen er så fin at den kan stå fremme. Da husker jeg den!

Belly Bliss kan du få tilsendt i posten og abonnere på. Det er genialt, for det er lett å glemme når man går tom. Hvis du bruker kode anetteliker får du 2 leveringer for prisen av en. Ikke bare funker det for huden, men hele fordøyelsen, og næringsopptaket i kroppen. (annonselink) Klikk deg inn her for å bestille.

Trenger man tilskudd av diverse? Nei, ikke hvis man er langt over snittet rå på kosthold. Det er dessverre de aller færreste. Derfor er det kjekt å ha noen rutiner som gir deg økt velvære. B12 spiser jeg ikke hver dag. Jeg tar det litt på magefølelsen, og det har jeg gjort siden jeg begynte å spise plantebasert. Jeg har også kjøpt denne i Sverige. Den har et mye høyere innhold B12 per tablett.

Nå ser jeg så vidt at det lysner ute. Vagt i det fjerne. Jentungen våknet av seg selv halv åtte. Godt humør og litt kosete. Kledde på seg selv og sto straks klar til å gå, lenge før hun trengte å dra. Men da rakk hun å ta følge med vennene sine. Jeg ba om unnskyldning for mitt rotete humør i går kveld. Sånt tror jeg er bra. Vi voksne kan også være urimelige, og det er fint å vise at man skal si unnskyld da.

Jeg skal gjøre som jeg lovte meg selv i går kveld, å trene. Jeg plasserte mobilen i flymodus før jeg tok kvelden, og der er den ennå. Jeg vil ha det sånn til jeg er ferdig på trening. Det er så godt. Nå kan ingen få tak i meg, og jeg tilbringer tid med meg selv. Befriende følelse.

Etter trening skal jeg ta for meg jobb og se om jeg rekker et event nede i byen som jeg er invitert på. Men det er mye redigering av bilder nå. Teamjegliker skal ha en egen adventskalender på Instagram. Det er 24 dager, det.

Trening nå. Lag en fin dag.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *