Grand Café hadde ikke noe vegansk på menyen

Dagen startet med et fantastisk møte med en mulig samarbeidspartner i bloggverdenen, før den tok meg videre til Grand Café. Jeg hadde ikke regnet med at de hadde noen plantebaserte retter på menyen, men jeg vet at skikkelige restauranter har skikkelige kokker. Og de kan det. Dessuten er det mange kokker som synes det er en moro utfordring å lage noe annet. Denne retten tok vel utgangspunkt i sellerirot, jeg husker ikke resten, men den var himmelsk. Desserten også!

Min første opplevelse av Grand Café. En som virkelig heier på meg når det kommer til business, og hjelper meg litt langs veien, booket dette bordet til samme tid som det åpnet for bud på leiligheten. Vi tenkte følge prosessen over lunsj. Drikker sjeldent vin, men mitt flotte selskap mente det var helt innafor når vi nærmer oss jul.

Leiligheten min ble ikke solgt i dag. Til tross for mange på liste, kom det ingen bud. Det er jo en tøff tid å legge ut noe på, men jeg tenker at det som er meningen at skal skje, det skjer. De ønsker å kjøre en ny visning allerede neste helg. Koster meg ingenting ekstra, jeg må bare sørge for at det er strøkent nok en gang. Liker å ha det strøkent, jeg, så det går i grunn greit.

Den fine blusen min er fra Undorn, forresten. Og strømpebuksa kjøpte jeg på Rema. Det er Pierre Robert. Må si jeg er imponert over varmen den holder på. Trodde jeg skulle fryse ihjel i dag, men jeg overlevde. Mange minus i Oslo nå!

Lag en fin kveld.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *