Yoga, massasje og tarmskylling!!!!

Hei, livet. Det er mandag og jeg har en bedre start på uken enn på lenge. Jeg planla denne dagen i går. Jeg skulle stå opp tidlig og meditere. Det gjorde jeg. Klokken ringte 06.03 og hadde kunne se den lille krabaten min som hadde kommet over i min seng i natt. Hun sover, jeg står opp.

Mediterte før noe annet. 40 minutter. Det var deilig. Jeg mediterte i 40 minutter i går kveld også, uten å bli utålmodig. Det er et godt tegn når det plinger mens jeg er langt vekk og gjerne kunne meditert lenger.

Mens jeg strakk meg kunne og åpnet øynene så jeg at det var mørkt ute ennå. Lys på. Makaroni på kok til lillemor og ansiktsmaske på meg selv. Den sto i kjøleskapet og jeg tenkte: «Jeg har 20 minutter før hun våkner.» Mens jeg lagde mat vasket jeg noen skuffer i kjøleskapet.

Makaroni, gulrot og et par rundstykker med blåbær. Perfekt. Vekker jentungen etter at jeg har vasket ansiktsmasken. Godt humør på henne! Kledde på seg uten problem, spiste maten, gikk til skolen. Perfekt start. Og i morgen fyller hun år, 9 år.

Videre var planen å fikse meg litt så jeg føler meg bra i dag. Det har jeg gjort. Tatt på meg klær for yoga. Dit skal jeg klokken 11.00. Etter det skal jeg rett ned på Squeeze i Vika og få massasje. Det er en sponset behandling, men jeg elsker at jeg har fått samarbeid med dem. På mitt initiativ. Jeg sliter maks med stiv nakke og rygg om dagen. Var der i forrige uke og fikk beskjed om å komme raskt tilbake.

Etter dette skal jeg og bestis Aless dra å teste tarmskylling! Av alle ting. Jeg har aldri prøvd det før, men hørt så fryktelig mye om det. Så nå skal jeg teste det! Følg med på @tingjegliker på Snapchat i dag om du vil henge på 🙂

Dette er den beste sports-bhen jeg har hatt! Den er fra Run & Relax og jeg har hatt den i fem (?) år. . . Tatoveringene mine er fra. Ler. Meg selv. Ting Skjer, står det på innsiden av overarmen. Den tok jeg og Sophie Elise sammen. Jeg skrev det på et papir på sparket, og hun insisterte på at vi ikke skulle skrive om igjen. Minner fra en spontan dag hvor vi bare måtte finne på noe som betydde noe . . Den andre står det tålmodighet på. Et ord jeg er glad i.

(annonselink) Jeg elsker produktene fra 100% pure. Like rene som navnet tilsier. Mange spør om fondation er heldekkende. Nei, det er den ikke. Men samme merket har en som er det. Bruk kode TJL og få 15% på hva enn du vil hos karma.no (uansett førpris eller rabatter).

Hvis du følger teamjegliker på Instagram – så har vi publisert en konkurranse der hvor du kan vinne disse tingene.

Innen yoga tid skal jeg publisere dette innlegget og styre litt med Snapchat til teamjegliker. Vi presenterer medlemmene som skal være med og starter til helgen. Gleder meg virkelig til dette kullet som kun har tidligere medlem!

Vil du har Black Friday-tilbud for K9 kan du melde deg på listen HER. Hvis du allerede har satt deg opp på Early Bird er du registrert.

Lag deg en fin dag! Ta vare på deg selv. Vær god mot deg selv. Du er fin og flott og bra nok som du er. Ikke tvil på det. Aldri tvil på det. <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *