En perfekt start på dagen! Oppskrift på smoothie.

Dette har jeg i smoothien min. Hver morgen. Noen ganger tilsetter jeg mer, og oppskriften forandrer seg tidvis. Men akkurat nå er det dette jeg bruker hver dag. Banan, frossen spinat, knuste linfrø, chiafrø, havregryn. En teskje med spirulina, og noe supermat.

For å spe på med litt barnslig smak, bruker jeg BCAA med bringebærsmak fra Bodylab. Dette tipset fikk jeg nylig av en venninne. Men du får altså ungen din til å drikke en nesten hvilken som helst smoothie med en dæsj av dette i. Som væske bruker jeg soyamelk, men her kan du bruke mandelmelk, havremelk eller vann.

Det tar kort tid å lage. Skyll blenderen din rett etter at du har tømt den. Det hjelper på forholdet ditt til blenderen. Da forblir dere venner. Lar du den stå, får du en uhyggelig jobb. Ta den jobben før du drikker smoothien. Da bruker du ett minutt, kontra fem.


Håper du tester den og liker den. Det har vært litt stille fra meg i disse dagene, rett og slett fordi at jeg jobber mye, men jeg har det bra. I morgen er det den store teamjegliker-festen, og jeg gleder meg veldig mye!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *