Testet to nye spisesteder Oslo!

Søndager i Oslo er noe helt for seg selv. Du får på en måte se og nyte hovedstaden i stillhet. Alt shoppingmas er stengt, mens hyggelige cafeer og restauranter er åpne. Da det var full debatt om å ha søndagsåpne butikker fikk jeg vondt i hele meg. Det hadde forandret så utrolig mye. Er det ikke deilig at alt er litt på pause på søndager? Jeg liker spesielt det at ingen kan forvente noe av deg. Det er søndag, og denne dagen er hellig.

I går spiste jeg, jentungen og en venninne på creperie de mari, som ligger rett ved Norvegan. Jeg elsker jo sistnevnte, men jentungen har ikke funnet sin favoritt der ennå. Her der i mot, tja, hun fikk jo crepes med Nutella og krem. Umulig å ikke bli fornøyd da.

Det er altså et elegant og stilrent spisested, hvor de selger tynne pannekake-aktige greier med mat i. Og de har veganske retter. Servicen, enestående. Det var varm velkomst straks vi kom inn døra, og vi bemerket oss at det gjaldt alle de andre gjestene som kom etter oss. Anbefaler å ta turen, du finner garantert noe du liker!

I dag har jeg startet uken min, som har hele 17 møter. Noen er hyggelige og sosiale møter, vel og merke, men det er mye jobb. Jeg har i dag lagt bak meg tre av dem, og er strålende fornøyd med utfallet av dagen.

To nye online-coacher til teamjegliker. Og enda en skal jeg møte til uken. Jeg gleder meg til å presentere et bredere utvalg for dere som ønsker å få hjelp over nett. I tillegg har jeg stelt i stand en easy-coaching fra meg, som skal gå over to måneder. Her får du veganske mattips og treningsøvelser til stuegulvet. Gleder meg til å linke dere opp mot det også. Venter bare på å få opp nettsiden, så skal vi begynne å gå ut med tilbudene.

I tillegg til å har møter med coacher, har jeg møtt Karina Kjenner Titze. En klesdesigner med beina plantet på jorda. Vi har planlagt en fotografering jeg skal gjøre ut i neste uke, samt at jeg har funnet meg et par kjoler som jeg skal bruke i alle disse viktige møtene mine. Møte-dagen endte hos Gustav, hvor jeg har meditert og fått introdusert en ny meditasjons-teknikk. Jeg gleder meg til å bruke denne hjemme for å raskere lande litt når jeg skal meditere. Det er vanskelig å fokusere på pusten når energien min helst vil løpe i skogen, danse eller bare skape masse greier!

Jeg og Gustav dro å spiste på Leon, nederst på Frogner. Et nytt spisested som også finnes på Oslo Sentralbanestasjon. Vi spiste en vegansk falafel-wrap. Den var kjempegod. De har kjøttretter også, og mottoet er noe som at raskt mat også kan være bra mat. Sjekk det ut!

Nå ringer telefonen, Sonja står utenfor. Vi skal på Slam Poetry, med open mic. Lekte med tanken på å fremføre ørkendiktet mitt, men tror ikke jeg tør det ennå!

Lag en fin kveld 🙂

4 kommentarer

 1. Har ikke vært innom bloggen din på en stund, men ramla over den på en annen blogg. Og jeg ville bare si at for et fantastisk kvinnemenneske du er ❤️ Har lest igjennom mange av de siste innleggene dine nå, og du skriver så bra. Takk for at du gjorde dagen min litt bedre enn den var! Bloggen din er godt lagra, så jeg aldri glemmer å titte innom hver dag igjen. Stå på videre, håper du aldri slutter å skrive ❤️

  1. tingjegliker

   Tusen takk, Karoline. Nå ble jeg så glad! Jeg ønsket jo at leserne som forsvant en periode, skal komme tilbake. Dette ble jeg glad for. Lag en super dag!

 2. Einar Grimm

  Så fine tekster her! Og vakre bilder. Kjøpte boka Sapiens, men har ikke begynt å lese. Overskrift i fransk magasin at forfatteren er verdens betydeligste tenker for tiden.
  Skal lese videre i bloggen din.

  1. tingjegliker

   Tusen takk, Einar! Du kommer til å elske den boka! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *