Fra bryllup og hjemover

Sitter på flyplassen etter noen dager med mange inntrykk. Den første av oss fem, er nå gift. Fire igjen. Ei har vært forlovet i 17 år, og oss andre tre, bor alene. Men så har man mange gleder å se frem til også. Det har seriøst gått i ett her, men forberedelser av taler, fotografering og video-fremvisning. Jeg sank ikke skuldrene før dette var over i går kveld.

Bruden. Brudgommen. Nydelige, begge to. Mange følelser i sving. Jeg har tatt masse bilder og deler nok noen senere. Bruden var så klart nydeligere enn noen sinne.

Slenger med det siste herlige bildet som jeg tok av dem. Jeg husker jeg var i ekstase etter at jeg klarte å fange dette øyeblikket. Nå skal jeg gå på flyet, komme meg hjem til Oslo og synke godt ned i sofaen min. Det gleder jeg meg veldig til!

2 kommentarer

  1. Kjolen din var utrolig fin, hvor er den fra?

    1. tingjegliker

      Fikk låne en kjole av venninnen min. Kjøpt i USA. <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *