Alt om veddemålet

Innlegget inneholder produktlenke//

I morgen skal det skje. Enten blir jeg blakk, ellers har jeg hell og engler med meg lang vei. For noen uker siden, ja, ikke så mange, ble det inngått et veddemål. Jeg klarer ikke helt å forstå hva som skjedde, men pappa mente at han var mye sprekere enn meg. Så la han ut en test. Skal vi vedde? 10.000 kroner? Til Smines og tilbake!

Jeg har en greie i meg. Å klare å stå imot når noen pusher frem konkurranse. Damn it all. Jeg testet løypa da jeg var her oppe sist. Det er en strekning på seks kilometer. Vi skal tur- retur. Men da jeg målte med en app sist fortalte den meg at det var 13,4 kilometer. Kan ha vært feil. Jeg brukte i alle fall 90 minutter ganske presis.

I morgen skjer det. Jeg har ikke løpt så mye som planlagt. Jeg har ikke forberedt meg nok. Flere dager denne uken har jeg slitt med å komme meg opp av senga fordi ryggen har vært så vond. Men den er litt bedre, selv om den ikke er bra. Den er jo verst når jeg sitter eller ligger, så kanskje løpingen redder meg. Eller tar knekken på meg. Morgendagen vil vise. Jeg har ikke råd til å tape 10.000 kroner, så jeg håper det faktum gjør at jeg pusher meg hardere enn noen gang.

(annonselenker) Bukser HER. Bluse HER.
Denne blusen og denne buksen sammen – føles som en pysj. Sykt godt og gå med!

Så, tja. Dette blir interessant. Jeg burde sove litt nå. Vi har min bror, kjæresten hans, hennes datter og deres nyfødte sønn her. Jenta fikk endelig noen å leke med. Det kan gjøre at hun lar meg sove lengre enn til 6.30 i morgen, da de er her over natten.

Det er jentungen som har tatt disse bildene av meg. Flinke jenta. I dag har vi gått oss lang tur. Det skulle bli idyllisk og morsomt, men var stort sett helt ufordragelig på grunn av fluer. Mer om det når jeg kanskje deler noen bilder fra turen i morgen . .

Håper noen får se den vakre månen. Jeg finner den ikke på himmelen her, men vet den er magisk i natt.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *