Palmesus og sommerdager

Jeg har ikke skrevet siden onsdag? Herregud, dagene har bare løpt fra meg. Torsdag kveld var jeg på åpningen av et nytt spisested på Solli Plass. Vel og merke en kebab-restaurant, men den hadde på vegetar og vegansk utvalg. I tillegg var restauranten/ uteplassen av finere klasse. Anbefaler å sjekke det ut!

Fredag morgen bærte det av sted til Palmesus. Min aller første festival. Jeg og Susan satt på med noen venner fra Oslo klokken ni på morgenen. Da vi kom frem duppet vi av på hotellet før vi kom oss i gang og startet dagen nede på festivalen. Vi bodde på Thon Hotell Park, som ligger 200 meter unna. Passet oss perfekt. Det var mange, mange mennesker, og det var mange ulike avdelinger. Å være på VIP var fint i forhold til at klientellet var litt eldre, men det var ikke det samme som å stå rett foran scenen i mengden og kjenne bassen fra og lyden skikkelig inn i kroppen.

Det var mye, det var moro. Vi ble sliten. Søndag kom vi hjem og krøp opp i sofaen i fosterstilling. Jeg tror jeg så en hel serie på Netflix for å slippe å tenke. Glow, heter den. Lett å se, og jeg fikk lyst å begynne med wrestling. Ler.

I går var jeg på Oslo Floating. Jeg startet dagen der. Det er til å anbefale på det sterkeste å prøve. Tidligere var det dyrt å oppleve det en gang, men nå har de medlemskap på 200 kroner i måneden som gir deg en float i måneden. Absolutt verdt det. Det er å ligge i et basseng som har så mye salt at du flyter uten anstrengelse. Det er helt mørkt, ikke en lyd. Perfekt for å oppleve null innflytelse fra noe som helst. Og du er naken. Når du går inn i bassenget, lukker du selv dørene og slår av lyset. Det kan være litt rart første gang, men du blir vant til det. Men du får oppleve å kun ha tankene dine å forholde deg til, så kan du fokusere på pusten og kun legge fokuset dit. Da opplever du å meditere og virkelig slippe alt av spenninger i hele kroppen. Ingen kroppsvekt trenger du kjenne på engang.

Etter dette fikk jeg jentungen. Vi møttes på Bogstad, så dro vi på Bislett på trening. Det var godt. Meditasjon og trening, da er kroppen kick-startet etter helgen. Jeg og jenta dro hjem rett etterpå. Det blåste og regnet. Perfekt for å tenne lys og se på en film eller bare leke inne.

I dag har vi hatt en treig start, men skal nå ut for å trene og møte noen venner. Så får vi se hvor dagene tilbringes denne uken. Jeg har egentlig mye jobb, men har også lovt henne at hun slipper å være på fritidsskole. Oslo er varmt og nydelig, vi trenger ikke reise noen steder egentlig.

Hva gjør folk i ferien i Norge? Er det noen som gidder å lese en blogg i det hele tatt?

Lag en fin dag 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *