Trives i egen kropp

/Inneholder produktlenke Lindex

Med årene som går, blir jeg mer og mer komfortabel i min egen kropp. Det kan jo hende at det har en sammenheng med at jeg tar bedre vare på den også, men jeg har i grunnen alltid hatt et avslappet forhold til kroppen min. Jeg kan gå litt opp i vekt uten at det plager meg.

De siste månedene har jeg spist ekstra mye for å legge på meg muskler. Jeg gikk opp til mer enn jeg noen gang har veid (sett vekk fra da jeg var gravid), men jeg følte meg likevel bra.

Et av mine favorittplagg, er skjørt som dette. Sånn passe stramme, fine i stoffet og med stretch. Det er litt interessant å se seg selv utenfra. Noen ganger ser jeg liksom at jeg har blitt mer en dame. Skjønner du hva jeg mener? At vi er så vant å være oss selv at vi ikke merker at vi blir eldre? Det er så kult å se hvordan vi eldes. Og hvordan det innvendige speiles utvendig. Når jeg spiser rent og har det bra, ser jeg yngre ut. Her om dagen var det noen som ikke trodde på at jeg ikke har rørt botox. Vel, jeg har ikke det. Jeg har så mange grimaser å by på at det kan jeg bevise.

Jeg ønsker ikke at jeg skal bli gammel raskt, så klart ikke. Men med trening og ren mat, samt det å ikke stresse seg gjennom livet, holder man seg ung mye lengre. Kroppen trenger næring, mineraler og at du er lykkelig. Kort fortalt.

(annonselinker) Blyantskjørt HER // Bluse HER // Øreringer HER // Sko Michael Kors

Helgen min går til å være mamma. Ikke bare for min, men også bestevenninna mi Susan. Som er gudmor til jenta mi. Gutten hennes er to år. Nå sitter jeg midt i natten her, etter litt meditasjon, og skriver. I kveld har jeg klart å sortere hodet mitt slik at jeg kjenner meg lykkelig. Lykkelig over at jeg er så heldig og privilegert som kan drive med det jeg vil.

Og lykkelig fordi jeg har innsett at jeg skal blogge. Jeg skal ikke slutte, jeg skal fortsette. Det trodde nok de fleste uansett, men jeg har hatt mine runder med meg selv og alle mine valg. Til syvende og sist har jeg innsett at jeg kan mye, men det er dette jeg er best på.

I morgen skal jeg til Fredrikstad. Jenta skal sove hos gudmoren sin, mens jeg skal i bursdag til Kine som har stor dag. Gleder meg til å treffe venner og kjente, det skal visst bli en heidundrende fest. Jeg for min del har ikke tenkt å drikke. Håper jeg klarer det, for det er et ønske jeg ankommer festen med. Jeg har dessverre erfart at det er vanskelig å være avholds, eller å bli akseptert i den tilstanden, hvis man ikke alltid har vært det. Hvor ble det av crazy Anette liksom? Vel, jeg er her, jeg bare gjør ikke de tingene som gir meg totalt angst i mange døgn lenger.

Kort fortalt.

Skal ta kvelden nå. Klokka har blitt halv to faktisk. Men jeg håper å få postet litt oppskrifter fremover. Flere har spurt. Er det noe annet dere ønsker jeg skal skrive om? Ikke glem at jeg elsker at dere kommenterer. Å sjekke kommentarfeltet og lese noe nytt gir meg mer enn å motta snaps, likes på IG eller DM på FB. Det var mange forkortelser.

Husk at du er fantastisk som du er, uansett hvordan du ser ut eller kler deg. Du trenger bare å vite det selv. Innse det. Du trenger ikke tilføye noe for å bli perfekt. Men det hjelper å spise sunt. Det er maten som er inne i deg, sant? Derfor er det viktig at den er ren og sunn. Vi trenger aldri dritt egentlig. Og si at vi fortjener det er også litt dumt. Vi fortjener jo det beste. Og hva ønsker kroppen å nære seg på? 🙂

Lag en fin helg.

PS: Om du ikke har fått det med deg, så har Lindex et mega-sommersalg som de også har satt i sving på nett. Du får 20% oppå det som allerede er rabattert. Bruk kode ekstra20. Sjekk det ut HER

2 kommentarer

  1. Du skriver så godt om kropp og forhold til egen kropp. Jeg har selv gått opp noen kilo de siste årene og ferien i Syden og bikini hver dag er ikke noe jeg ser frem i mot.
    Takk for at du skriver om å elske oss selv og kroppen vår!

    1. tingjegliker

      Takk selv, Marie. 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *