Sommerdager med jentungen på jobb

Inneholder annonselink til Lindex/

Ikke veldig fan av de nye reglene som gjør at vi må skrive at det er en link i innlegget, før selve innlegget starter. Vi må skrive det i toppen, og rett før linken. Før linken under bildet, har jeg alltid gjort. Men når hele innlegget starter med det, føler jeg at det er så dominerende. Som at hele innlegget er et reklame-innlegg. Det er jo ikke det. Det er bare en link til antrekket i bildet, mens jeg skriver om så mye annet.

I går hadde jeg kontortid med Therese på Lekterń, av alle ting. Hvorfor jeg ikke tok bilder mens jeg satt der . . plager meg litt nå. Vi var så fine begge to!

Etter at jeg kom hjem klarte jeg å ta skikkelig tak i meg selv og komme meg ut. Løp en runde i området som ble akkurat 3 kilomenter. Nå kan jeg forbedre det ved å løpe samme ruta og se om jeg klarer det på kortere tid!

(annonselink) Denne kjolen er på 50% akkurat nå. Du finner den HER. Er det ikke interessant hvordan noe som er like helt, plutselig er på tilbud fordi det ikke er like in? Eller hvordan er det? Jeg elsker denne kjolen og gleder meg til å bruke den masse til høsten. Eller på kjøligere kvelder i Oslo (når den tid kommer). Skal ta den med meg nordover, det skal jeg!

Morsomt at jentungen sover. Hun vekte meg med å nærmest hoppe på meg og fortelle at hun var våken først, og at jeg måtte stå opp. Plutselig bare sluknet hun helt!

Therese henter oss snart. Vi skal ta litt bilder, og etterpå skal jeg til Julianne (pilotfrue) og fotografere lille Severin. Han er en uke i dag, om jeg tar riktig. Gleder meg helt sinnsykt til å møte ham! Når vi er ferdig blir vi plukka opp for å bade. Det blir godt. Livet uten bil er strev om dagen. I går var banen innstilt hele dagen. Jeg endte på en buss som var stappfull. I denne varmen kan du bare prøve å forestille deg. Det er tungt å puste. Men man skal jo aldri klage!

Åh, jeg hadde forresten bloppis over Snapchat i går. Det fungerte så bra! Holdt på en god stund for å vise alt, og det hele ble solgt i tre pakker til tre følgere. Så utrolig moro at det fungerte så fint. Skal sende alt etterpå, og jeg kommer til å gjøre det igjen. Har fremdeles masse jeg kan selge unna!

Blogger mer om det senere 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *