Ble sjekket opp av en eldre mann i dag!

Inneholder annonselink Lindex//

I dag er det fotograferingens dag. Eller noe sånt. Therese, meg og jentungen, har vært litt rundt og fotografert litt. Sånt jeg gjør i blant for å ha noe fint å vise frem her på bloggisen min.

Mens vi tok bilder svingte en passe fet bil over på siden. Vet ikke helt hvilken bil, kan ikke så mye om bilder, men tror det var en Mercedes SUV typ 2017-modell-ish. Koster vel 900.000. Måtte briefe med  bil-kunnskapen min. Uansett. Han svingte rett over i motsatt kjørefelt, denne litt eldre herremannen, og spurte om jeg var modell. Gliste svært der han spurte om jeg var kjent i området, og hva det het her. Jeg fikk visittkortet, slik at jeg kunne ta kontakt hvis jeg ville dra på date. Etterpå så jeg at han holdt til på Bygdøy Allé (der vi stod). Moro.

Jeg skal ikke si at det ikke er kult å bli sjekket opp. Virkelig. Man kjenner seg jo litt flott der man står, og i tillegg er det kult å se at menn fremdeles tør å sjekke opp jenter uten å gå via Tinder.

annonselenker VACAY-topp fra Lindex HER // Shorts fra Lindex HER

annonselenker VACAY-topp fra Lindex HER // Shorts fra Lindex HER

Thats whats up. Nå har Mari kommet. Venninna mi som er gravid i uke 25. Skal reise til Julianne og ta bilder av hennes som er en uke. Møtte nevøen min i forrige uke som er fem uker. Har ei venninne i Spania som er høygravid. Kommer ikke på flere i farta, men føler alle er gravid om dagen!

14. august skal jeg og Gustav ha en mindfulness-aften for de som ønsker å lære seg hvordan man kan ta bedre vare på seg selv psykisk. Vi kommer også til å ha en meditasjon. Skriv til meg på anette (at) tingjegliker.no for påmelding. Merk: Anette og Gustav. Kroner 399,-. Starter 19.00 i Oslo. Mer informasjon kommer.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *