Plogger er endelig lansert i Norge!

//annonse for ny app fra Norges Friidrettsforbund og Gjensidige.

Gjett om det var stas å få lov til å være med på denne lanseringen. Det er ikke alle oppdrag som gir like mye tilbake til hjertet, men dette er virkelig noe jeg brenner for. Det er en ære å få lov til å være med på en sak jeg absolutt kan stå inne for med alle mine to bein, som også skal bruker for saken.

På fredag møtte jeg Christina Vukicevic og Isabell Pedersen på Bislett, hvor de spilte inn reklamefilmen for den nye appen. Den er utviklet som et samarbeid mellom Gjensidige og Norges Friidrettsforbund.

Appen heter Plogger, og er kommet av det først svenske begrepet plogging. Det betyr å jogge og plukke søppel. Appen gir deg mulighet til å registrere hvor langt du jogger, samtidig som du registerer hvor mange enheter du plukker opp!

Her er noen bilder fra dagen med innspilling. Da Kristina skulle løpe med en gjeng bak seg og rundt seg, ble jeg også med. Så når du ser reklamen kan du se ei som ikke jogger like elegant som Vukicevic, men dog for en god sak!

 

Endelig skjer det over alt, det føles sånn. Vi setter fokus på noe som er større enn oss selv. Det er så viktig å forstå at jorden som vi står på, lever på, bygger og går på – den lever, i aller høyeste grad.

Last ned appen i Google Play HER, eller i iTunes HER. Vi kan sammenligne og leke oss. Konkurrere litt oss i mellom.

Er du med?

Jeg vil mer enn gjerne høre hvor mye du plogger på en uke fra nå, så skal jeg også fortelle hvor mye jeg plogger!

Bli med å spre noe som faktisk betyr mye. Gjensidige hadde kapasitet til å sette fokus på noe som betyr mye, og gjorde det. Flere tiltak som dette. Vi som er brukerne kan vise hvor mye det betyr med å være aktive og delta på ting som utgjør en forskjell for kloden.

For at ikke bare jeg skal se at du plogger, men Gjensidige og Norges Friidrettsforbund også, bruk #ploggerapp.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *