Leie av fantastiske lokaler i Asker!

I dette innlegget vil jeg egentlig bare fortelle dere om lokalene vi leier, som ligger i samme bygg som Asker Treningssenter. Dette bygget står store deler av tiden tomt. Litt urørt og som en hemmelig skatt.

Det var Eriksson som bygde disse lokalene for flere år siden, men så forsvant hele firmaet. Asker Treningssenter fant en perle og har 3000 kvm med treningssenter (det fineste jeg har sett). I samme bygg er det mulig å leie lokaler for foredrag, workshop, event, conventions. Hva enn du skulle trenger god plass til.

Og det er mange stoler, sofaer og bord, selv om vi har sånne spreke folk som også triver med å ligge på gulvet. Vi har hatt alle samlingene med Kull 6 her, og har de fleste samlingene med Kull 7 her.

Vi har flere møterom, og en stor hall med vindu fra gulv til tak over to etasjer. Det er lyst og luftig. Alt av anlegg finnes for presentasjoner, det er kjøkken og flere sittegrupper.

Kontakt ledelsen i Asker Treningssenter om du ønsker titte nærmere på dette. Nå vet du i alle fall om potensialet og at der er kapasitet nok. 🙂 Føler dette er en liten skatt som kan brukes mye mer enn det gjør i dag!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *