Har du møtt Martin Skadal?

Det er over et år siden Martin kontaktet meg. Han roste meg for videoen min om den sjette sans. Han fortalte om alt han ønsket å gjøre, at han ville satse på YouTube, at han ville hjelpe til for å gjøre verden til et bedre sted.

Ikke lenge etter lagde han sin første videoblogg, da Donald Trump trakk seg fra miljøavtalen. Så kom den neste, så den neste. Det siste året har han vært med på så sinnsykt mye og har startet flere organisasjoner. Han har blitt aktivist og lever kun på penger som andre gir ham, og bor rundt hos venner. Alt for å kunne bruke all sin tid til disse prosjektene.

Du så ham også med i NRK-programmet Planet Plast for litt siden. Han har engasjert seg for miljø, for natur, for planet, for dyr, for hav. For alt. Et helt rent hjerte, et hjerte av gull.

Gutten kommer fra Bergen, og nederst i innlegget finner du link til hans kanaler.

Været i Oslo er fantastisk. Vi har satt av denne dagen en stund, og det er andre gang vi faktisk møtes. Ellers har vi skrevet en god del, og hjulpet hverandre med diverse. Vi har et ønske om å gjøre at flere tar bevisste valg i hverdagen. At flere ser hva som skjer rundt oss, og tar ansvar.

Så er han morsom i tillegg. Om du ønsker å være med på noen av hans prosjekter, heng på!

Du finner ham på Instagram @skadal
Snapchat: skadalyeah
På YouTube: Martin Skadal.

Han har startet organisasjonen World Saving Hustle.

Han er organisator for Anonymous for the Voiceless, som viser verden hva som egentlig skjer med dyrene vi utnytter. Det finnes  grupper flere steder i Norge. blant annet Oslo, Bergen, Stavanger og Trondheim.

Hvis du vil holde deg litt oppdatert, kan du henge deg på. Jeg lover deg du kommer til å se ham rundt om kring. Denne gutten har gjort det mange flere burde gjøre. Og hvis du er en av dem som sitter og lurer på om du vil gjøre lignende, så har du et eksemplar her som viser at det går an!

8 kommentarer

 1. Martin Skadal

  Woooooah Anette Marie! Tusen tusen tusen takk for så fint innlegg! Veldig takknemlig for hva du gjør, kommer til å gjøre og for at jeg har vært så heldig å bli kjent med deg. Gleder meg til neste gang vi møtes!!

  1. tingjegliker

   Alltid <3 😀

 2. Marte Bjerke

  Martin er helt fantastisk og han kommer til å endre verden!!

  1. tingjegliker

   Jaaa! Du også!

 3. Maria Thomassen

  Martin! Jeg heier på deg! Og tusen takk for en super kjekk helg ilag:D!

  1. tingjegliker

   😀

 4. Martin er en fantastisk kar, som fortjener å være midt i rampelyset. Han er en ambassadør for så mye av det som er rett med verden – tusen takk for at du er med og synliggjør ham og det han gjør <3

  Sammen for en bedre fremtid!

  1. tingjegliker

   Takk, Samuel. 🙂 sammen for en bedre fremtid.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *