Skal jeg fortsette å skrive på boken?

Etter gårsdagens teamsamling kjørte jeg og coachen til St.Hanshaugen for å spise sammen. Vi spiste på Tunco, som ligger rett ved Loving Hut (som er 100% vegansk). På vei hjemover plukket vi opp Sophie Elise, som ble med meg hjem for å slappe av ute på balkongen. Vi begynte å reflektere over hvor mange ganger vi har hatt dager som dette på balkongen.

Det fine med Sophie, er at vi kan prate om Universet. Vi snakker om hva vi er, og funderer over hvor vi skal. Vi snakker om karma, om det å leve riktig, om det å elske selv de som er stikk motsatt av hva man selv er. Vi har hørt sammen, jeg og henne, i mange år. Det kan gå lang tid mellom at vi ser hverandre. Vi lever ulike liv på mange måter, men likevel hører vi sammen når vi er sammen.

Jeg har flere slike venner. Det er noen man føler seg hjemme hos, tross ulikheter. Det er noen mennesker som går overens, selv om omstendighetene aldeles ikke hører sammen. Har du følt det? Sjelevenner tror jeg det er. At man har møttes før, man har kjent hverandre i tidligere liv, og derfor faller det naturlig å være i samme selskap. Uten noen mål eller mening.

Etter noen timer her, dro vi spontant til en venn av Sophie, som jeg har truffet en gang tidligere. Her ble vi fem mennesker fra ulike steder i livet, men så klarte vi likevel å finne fellesnevneren bak det hele.

Vi snakket om å skrive. Om å lese. Om å være motivert til å skrive, eller isolert for å skrive. Vi pratet om det å publisere noe, å gjennomføre noe. At noe man starter på, skal bli noe.

Dere husker da jeg startet å skrive? Noen av dere fulgte bokloggen som ble svært godt tatt imot, for to og et halvt år siden da jeg isolerte meg for å starte på boken min. Så skjedde livets løp på andre arenaer og jeg skulle alltid «snart» ta tråden opp.

Jeg vet ikke om jeg nevnte at jeg var i et møte med Aschehoug? De leste de 10.000 ordene jeg hadde skrevet, og ville lese mer. Jeg satt i møte med sjefen selv og en hyggelig dame. De gikk igjennom alt jeg hadde skrevet og ga meg tilbakemelding. Møtet endte i at jeg kastet meg rett i en budrunde som var pågående, på denne leiligheten. Fordi at jeg så meg selv, i det møtet, sitte og skrive boken min, i denne leiligheten. Derfor måtte jeg kjøpe den.

Så da er vel spørsmålet prioriteringer. Teamet går bra, jeg har en fulltidsansatt som jobber der, og jeg har mer tid til å prioritere skriving og andre ting. Kanskje jeg skal sette av dager i kalenderen, reise på hytta, og skrive litt. Det hørtes kanskje rart ut å reise vekk når jeg skulle skrive her, men kanskje det hjelper å reise vekk for å få en kick start på det hele.

Jeg vurderer å dele det jeg har skrevet, mot en liten sum, for å få tilbakemeldinger, og ta med noen lesere i prosessen. Er det noen som ville vært med på en slik prosess? Det er nok annerledes, men jeg er vant til å stadig vekk få tilbakemeldinger på det jeg skriver. Dette er nok hundre ganger så sårt, men det er også hundre ganger så ekte.

Etter noen timer i godt selskap kom jeg meg hjem til tom leilighet (til og med Kiara var ute), og stillhet. Jeg klarte å meditere 15 minutter før jeg aller helst ville sove godt. Med vondter fra mensensmerter sendte jeg også melding til treneren min og utsatte til i morgen. Så da har jeg hatt litt vel mange dager treningsfri, men det er nok veldig riktig for kroppen akkurat nå kjenner jeg.

Skal straks skrive et innlegg om dagen i dag, du får lese det 06.00 i morgen tidlig. Takk for at du leser og kommenterer og er der ute slik at jeg får lov til å skrive blogg. <3

4 kommentarer

 1. Å kunne lese og gi tilbakemelding hadde vært fantastisk prosess å være med på! Elsker det å lese bøker, gjerne med en mening bak. Noe som kan fenge, men samtidig virk ekte fra forfatter. Har følt deg i flere år, mindre aktivt i kommentarfelte men bak i kulissene så føler jeg litt kunne sett hva som var den ekte deg, og ikke minst at jeg elsker det å lese. Skru av all av elektrisitet, en koselig krok i sofan med mye puter og en bok = den beste tiden i mitt liv.

  1. tingjegliker

   Takk, Viktoria! Så fint å lese. Da skal jeg se hva jeg klarer å stelle i stand fremover. Bøker er det beste. <3

 2. det hadde vært utrolig kult å være med på skriveprosessen din!

  1. tingjegliker

   😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *