Selvdisiplin på tunge dager

Først må jeg bare beklage at jeg ikke postet noe i går, som jeg egentlig ville gjøre forleden dag. Macen min ble hacket? Eller så var det bare apple-id. Har du opplevd det før? At passordet til hele macen ikke fungerer? Jeg kom meg ikke inn. I går måtte Therese gå inn i mailen min (som hun har tilgang til så klart), og endre passord slik at jeg kunne logge inn på macen.

Anyway. Dette er torsdag. Dagen etter at jeg hadde en liten fest sammen med Linni på balkongen min hjemme. Jeg var redusert, ville egentlig bare ligge i solen og startet med å avlyse styrkeøkten min med Marius. Deretter sendte jeg melding til Aleksander Hagen, som du ser på bildet under. Det endte i at jeg ringte han, og han forklarte hvordan adrenalin ville fjerne hodepinen, og minnet meg om følelsen av å få trent. Jeg dro.

Denne dama, Ingrid Egner, skal gå kamp på Melhus Promotions sitt stevne 26.mai i skur 13 på Tjuvholmen. Her skal også Aleksander Hagen og mange flere bokse. Vil du se kampene? Du kan kjøpe billetter HER. Jeg skulle sånn ønske at jeg selv var der, men jeg er i Spania med teamjegliker da. Om du kan dra, dra. Det er en egen opplevelse å oppleve en boksekamp sånn tett på!

For en deilig følelse å faktisk gjennomføre. Kroppen renser seg raskere og jeg fikk endorfiner som holdt meg oppe gjennom hele dagen. Før trening vil jeg kalle meg koko og pre-menstruel, mens etterpå ble humøret overlevende resten av dagen. Alessandra, bestevenninna mi, kom til boksetreninga. Det var hun som knipset noen bilder mens vi holdt på.

Dette er en litt syk Aless som hviler på sofaen min. Det er så deilig å ha venner man kan slappe av helt med. Hun sov litt på sofaen mens jeg jobbet litt med bilder. I bakgrunnen hadde vi meditasjons-musikk. Daten min kom og de fikk blitt litt kjent. Det er alltid hyggelig å vise sine nærmeste til daten. Stolt av å ha venninner som dette. Jeg og Aless utdannet oss som fotograf sammen. Vi har samme passion og lever av det vi elsker å holde på med. Det er sånn man skal leve. Elske å gjøre det man gjør!

I går, altså fredag, ble jeg liggende med intense mensensmerter hele dagen. Flaks for meg at daten min også var i dårlig form, så det ble totalt sofa-sliting. Dog startet jeg dagen med en tur i skogen og mediterte etterpå, så jeg fikk gjort noe fint før det slo til som verst. Natten har vært like ille, men jeg tok smertestillende da jeg la meg. Vridde meg en liten time i smerter før de slo inn, så fikk jeg noen timer. Jeg våknet av smerter 5.20, men sto da opp og mediterte til klokka var 6.00 og jeg skulle stå opp.

Livet som jente med mensensmerter! Er det ikke sinnsykt? Det var uansett godt å ha en armkrok. Dessuten fikk han møtt mitt rareste humør ever, så er det også overstått. Jeg svingte mellom å være sutrete, kosete, litt sta og generelt koko. Et øyeblikk fikk jeg angst for fremtiden og jobb.

Da var klokken så sent at jeg sa: –Nei, dette skal jeg ikke tenke på nå. Det er sent, jeg er sliten og ustabil.
Han lo. Jeg sa: – Ser du, jeg har selvinnsikt.
Han lo og sa: – Ja, du har jo det. Det er bra.

I dag er det lørdag og teamsamling. Dagen går til å være i Asker. Tror jeg får litt bilder herfra å vise dere senere også. Lag en fin dag 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *