Solen endrer livet totalt!

For en deilig dag! Jeg og Therese har fått jobbet effektivt med å igangsette alle planene mot årets fest. Årets første Teamjegliker-fest. En stående bankett kom vi frem til at vi kunne kalle den. Det skal i alle fall være alt som tilsvarer en skikkelig fest med glitter og stas og underholdning. Festen er avsluttningsfesten for Kull 7, men den er også for alle tidligere kull. Det kommer til å bli så kult å samle alle sammen på nytt og feire at vi lever, rett og slett.

Jeg og Therese hadde ikke planlagt prikker eller farger, så vi lo godt da vi så hvordan vi matchet på en kul måte. T-skjorten min er fra Lindex HER. (annonselenke) 

Jeg var innom Mind The Body og hentet meg mat. Heldig som er sponset av dem, da de har mange veganske utvalg. Alltid fersk mat. Inne på Byporten. Anbefaler å sjekke det ut. De har noe for alle på farta!

Dette er meg som danser på bilde. Interessant?

Nå sitter jeg her og venter på at Linni skal komme inn døra, så skal vi reise ned på en lanseringsfest nede i byen. Blir hyggelig å henge med den snuppa, nå er det lenge siden!

I morgen venter forresten parken. Bestemt meg for å invitere flere ulike venner, samt daten min, og henge i solen. Fridag for alle!

2 kommentarer

  1. Spennende med Mind The Body! Har ikke hørt om de før. Når jeg har vært på Oslo S de siste gangene, har jeg gjerne dratt innom Le Baguette over rulletrappa. Skal forsøke Mind The Body neste gang jeg er i byen!

    Godt å se dere koser dere i sola! Herlig med ordentlig vår!

    1. tingjegliker

      Så bra 🙂 Ja, du kommer til å digge det 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *