Giveaways av den nye selvbruningsserien til MineTan!

(annonse) Vil du ha alle disse produktene? Jeg har testet dem for deg!

Jeg har brukt selvbruning siden spraytan tok helt av for 12 år siden. Jeg er ikke den som er avhengig og bruker det hele tiden, men jeg er kresen på det jeg bruker når jeg først bruker det. Kresen i forhold til ujevn og falsk farge. Har noe gjort meg gul, så har jeg kastet alt med en gang. Kremer har jeg aldri likt og spraytan ble alltid masse gris med.

Jeg husker hvordan jeg knotet med å spraye meg selv uten hjelp (men klarte det). Da skummet kom var det aldri noen problem. Jeg klarte å smøre hele kroppen, til og med ryggen. Heldig jeg som har sånn hengslete armer som jeg kan brette bak ryggen om jeg vil. Da er det bare å ta hansken på bakfram å smøre. Den hansken her forresten den mykeste jeg har vært borti. Litt sånn at det føltes feil å grise med skum på den!

Den siste måneden har jeg testet Minetan. Jeg har virkelig testet alle disse tre sortene som de har kommet med. Det er mange ting man ikke tenker over innholdet på, men dette er altså et plantebasert produkt! Er ikke det rått? Så huden lider ingen nød av denne fargen. Da jeg først så fargen på skummet ble jeg litt skeptisk, men det er lett å følge prosessen fra den føres på, til fargen blir mørkere. Du kan velge selv. Vent en time, to timer, eller tre timer før du skyller det av igjen. Alt avhengig av hvor mye farge du vil ha. Jeg har testet alle tre metodene, og alle tre produktene.

Alle MineTan sine produkter er godkjent av PETA. De er parabenfrie og inneholder ingen skadelige kjemikalier. MineTan understreker at de bryr seg like mye om hva produktene inneholder, som hva produktene gjør. Det gjør vel vi også? 😉

Fargen over er ment for fitness og trening. Jeg stusset litt på det, men smurte meg før jeg reiste opp til Hønefoss i forrige uke. Da trente jeg hver dag og svettet med fargen på. Det ga ingen merker, gjorde heller ikke fargen ujevn.

Jeg testet først Caramel. Deretter Workout Ready, og til sist Coconut. Alle fargene legger seg jevnt, er lett å påføre. Den største forskjellen jeg oppdaget var lukten. Men Caramel var kanskje litt mer glødete. Jeg har Caramel på meg på bildet under.

Beste lukt

Til sist testet jeg Coconut Coffee. Dette er min favoritt, om jeg må velge en. Men det skal sies at fargen var like fin på alle tre. Forskjellen var lukten. Denne lukter visstnok kaffe. Så troverdig at jeg fikk lyst på kaffe mens jeg smurte meg. Den intense lukten avtok da jeg skylte meg etter flere timer. Likevel om jeg har skylt fargen av, fortsetter den å utvikle seg i ett døgn. Synes fargen var fin samme dag, men så likte jeg den enda mer neste dag. Interessant prosess, og ulikt alt annet jeg har testet!

Smitter fargen?

Jeg har sett at fargen smitter litt i sengetøyet første døgn, men tenker at det også er for at jeg har skylt fargen veldig lett av meg. Fargen sitter lenge og går gradvis av. Ingen sholler (lol, hvordan skrives det?) mens den gradvis forsvinner heller.

Alle som kjøper MineTan på nettbutikken tokay.no vil få med en selvbruningshanske gratis. Hvis du er usikker på hvilken farge som passer deg best, kan du sjekke ut guiden deres HER. De har sinnsykt mange produkter innen selvbruning, så da må det være umulig å ikke finne sin favoritt.

Jeg skal fortsette å teste fargene på flere måter og vil skrive enda mer om hvordan de fungerer om et par uker!

Vil du være med i trekningen av denne serien + Micellar Water?
Kommenter og fortell meg hvilket produkt du ønsker deg!  🙂 

Vinner trekkes 15. mai! 😀

49 kommentarer

 1. Silje olaussen

  Jeg ville hatt coconut coffee:) piffe opp en hverdag som nybakt mor:)

 2. Jatakk Trengs litt farge på den bleke kroppen her Coconut hørtes fantastisk ut

 3. Ønsker meg en i fargen «Caramel»

 4. Ønsker meg caramel hadde vært perfekt nå som jeg snart er høygravid og ikke kan slikke like mye sol som ellers

 5. Superbra at det kommer flere produkter som er plantebasert og ikke farlig for huden jeg har lyst på caramel

 6. Workout ready☀️

 7. Gjerne Coconut Coffee så dårlig at du testet akkurat et slikt produkt, som også er godkjent av PETA. Da slipper jeg kanskje å lete etter et godt produkt selv. Takk!

 8. Therese Endresen

  ønsker meg favoritten din, coconut coffee

 9. Coconut coffee

 10. Dina Celine Haldorsen

  Sliten førstegangs mamma ønske sæ veldig gjerne en Coconut Coffee til litt egenpleie hihi ✨ stor klem fra Tromsø! ❤️Savne dokker alle i teamet

 11. Mine tan – caramel foam

 12. Jeg ønsker meg coconut

 13. Lisa Fornes

  Coconut coffee

 14. Ønsker meg cocunut coffee! 🙂

 15. Workout ready!

 16. Vil gjerne prøve ut coconut coffee siden den er godkjent av PETA! Også trenger denne bleke kroppen litt farge

 17. Coconut coffee☺️

 18. Etter måneder med kroppen pakket inn i ull kan den ha godt av litt farge Tror Coconut coffee hadde passet meg bra ☺

 19. Ønsker meg workout ready

 20. Jeanette Rasmussen

  Ønsker meg Coconut Coffee 😀

 21. Vil gjerne prøve Caramel 🙂

 22. Caramel så bra ut <3

 23. Har brukt minetan coconut i 2 år
  nå, aaand i love it!! Har hatt lyst til å teste ut workout ready, for vanlig selvbruning og trening er ganske krise kombo

 24. Coconut Coffee

 25. Coconut coffee ☀️

 26. Ønsker meg workout ready Hadde vært gøy å prøvd den

 27. Gjerne coconut coffee

 28. Coconut coffee please

 29. Workout ready! ☀️

 30. *skjolder? 😉
  Ønsker meg cocunut coffee 🙂

 31. Ønsker meg i fargen Caramel:)

 32. Ønsker å teste workout ready Høres perfekt ut for ei som nettopp har blitt veganer!

 33. Ønsker meg Coconut Coffee 🙂 Føler meg gjennomsiktig for tiden og all shopping jeg foretar meg for tiden er til babyen i magen. Haha, det ER mer gøy å handle babyutstyr enn å handle til seg selv eller?

  Håper du får ei fin helg!

 34. Hei. Jeg ønsker å prøve caramel. God helg til deg og dine

 35. Du stråler, Anette! Ønsker meg veldig Coconut Coffee ❤️

 36. ✨Kunne veldig gjerne tenkt meg å prøve din favoritt Coconut coofee

 37. Marianne Sveum Kristiansen

  Hei Anette Marie, ønsker veldig å prøve Coconut coffee.

 38. Coconut

 39. Marianne Klippenvåg

  Coconut coffee

 40. Ønsker meg Coconut Coffee

 41. I og med at du er en såpass troverdig blogger så kunne jeg tenke meg å selv teste Coconut Coffee!

 42. Alt

 43. Jeg skulle ønske jeg var med deg til Marrakech! Ønsker meg litt coconut i hverdagen ❤️

 44. Stine DIKTE

  Alt sammen. Plis meg!!!!

 45. Jeg ønsker med caramel som mamma til en 6 mnd gammel gutt blir det ikke mye tid til soling for meg

 46. Skjolder;)
  Work-out ready høres perfekt ut

 47. Jeg vil gjerne prøve coconut coffee! 🙂

 48. Ønsker meg Caramel 🙂

 49. Ønsker meg Caramel

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *