Du skal få en dag i morra

I går kveld hadde jeg en utblåsning. Og i dag føler jeg meg bedre. Jeg hadde en tøff dag, og jeg bestemte meg for å dele den. Det er lenge siden jeg har gjort noe sånt, mens jeg har sittet i det. Det er ikke mange dager som det, men de finnes, for de aller fleste. Nøkkelen er jo hvordan man takler det. Hva gjør man når man er nede for telling?

I går visste jeg at flere ting spiller inn. Det er mye jobb, jeg var sliten på kvelden, tankene mine var ekstra tøffe mot meg. I li’vet mitt har jeg så mange bein å stå på, og jeg vet at jeg er kreativ og kan utrette mye. Jeg vet at potensialet mitt er skyhøyt, slik som ditt også er. Det handler bare om å se det. Likevel har vi dager vi ikke takler like bra, og jeg føler det var viktig for meg å vise det i går. Verden ble mørk, for meg også.

Noen ganger hjelper det å vite at det finnes flere i samme situasjon. Derfor vet jeg hvordan det kan hjelpe andre at jeg faktisk deler. At selv jeg som har drevet med selvutvikling i lengre tid og opplevd livet på det høyeste og mest fantastiske, også kan være langt nede i kjelleren og kjenne meg umotivert og sliten.

I dag har jeg stått opp tidlig, meditert i 45 minutter og sett på soloppgangen. Jeg lagde frokost til jentungen og sendte henne avgårde til skolen sammen med stesøsteren som kom innom for å ta følge. Jeg har hatt en interessant dialog med katten fordi hun gikk på kjøkkenbenken til tross for at jeg har sagt at det ikke er greit. Skal kaste meg rundt og fikse klart til møte med assistent og coacher. På agendaen står det å planlegge alt vi kan før helgen. Therese har vært rene jordmoren i natt, da katten hennes har fått seks kattunger. Gleder meg til de har åpnet øynene, for da vil jeg fotografere dem!

Dette er den mest hektiske uken i teamjegliker-året. Denne gang har jeg ikke barnefri, og det er kort tid til oppstart med K7. Vi gleder oss til å sitte ene og alene med forberedelesene til neste kull, men først må vi få disse i mål. Det er mange spente. Vi har rekord-mange på scenen i år, men det er også noe frafall på slutten. Det er vanlig, da oppkjøringen de siste ukene er beinharde.

Vel, nå skal jeg gripe dagen. Jobbe som en helt og være supermamma etterpå. Kanskje det blir boksetrening på meg og jentungen i ettermiddag hvis lekser går knirkefritt. Det er jo et spenningsmoment i seg selv.. lekser. 🙂

Lag en fin dag!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *