Woke up like this in Marrakech

Så langt vekk, i en helt annen verden. Hvis jeg ikke kan reise, så lever jeg ikke. Jeg elsker dette stedet. Jeg våknet uthvilt og kikket på klokken. 8.30. Jeg hadde en halvtime til å meditere mens Rune enda sov. 09.00 gonget det fra meditasjon-timeren min og det var klart for frokost. Jeg gikk ikke i undertøyet ned til frokosten altså. Følte bare at jeg måtte ta et morgenbilde på et så fint location. Var også på vakt hele tiden så klart, da det ikke er veldig populært å vise hud her.

BH HER. Truse HER. (annonselenker)

BH HER. Truse HER. (annonselenker)

Dette er forresten det fineste undertøyet jeg har hatt på lenge. Og når jeg sier det, så betyr det at det er digg å ha på også. Ikke bare fint. Det orker jeg ikke. Må være digg å ha på.

Gleder meg til å dele masse mer med dere. Dagene er mobilfri, og på kveldene jobbes det litt. Det er så deilig å la mobilen ligge igjen mens vi er ute og ser på livet. Det gjør at vi føler kulturen mer, uten å sitte å oppdatere oss på hva andre gjør hjemme eller andre steder. Tilstede.

I dag går turen mot Sahara. Jeg gleder meg så mye! Flere bilder fra i går skal også komme. Jeg har rett og slett tatt så mange bilder at jeg ikke helt skjønner hvor grensen går for et innlegg. Er så mye jeg kan dele herfra!

Foto: Rune Støyva

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *